1 sept. 2012

Super oferta la vopseaua pentru par

In ultima vreme m-am transformat intr-o mica vanatoare de reduceri:)) Cand vine vorba de unele produse de ingrijire nu ma zgarcesc pentru ca stiu cat de important este sa folosim produse de calitate, dar e mai benefic pentru buzunarul nostru sa colindam putin prin magazine inainte sa cumparam primul lucru ce ne cade in mana.

Ieri am pornit hotarata sa imi cumpar vopsea de Syoss pentru ca este singura de care pot sa spun ca sunt 100% multumita, dar cum stau intr-un oras micut si rar gasesc imediat tot ce imi trebuie, evident ca nuanta pe care o doream nu era pe nicaieri...dar am vazut aceasta oferta (Vopsea Schwarzkopf Brillance+sampon Gliss) si mi-am zis ca nu ar fi rau sa incerc deoarece am auzit niste pareri pozitive despre aceasta vopsea, iar ideea de a primi cadou un sampon Gliss (marca mea preferata pt ingrijirea parului) mi s-a parut minunata!



Samponul sunt convinsa ca o sa imi placa, dar cu vopseaua am ceva emotii :-s cred ca o sa ma vopsesc saptamana viitoare si daca sunteti interesate, o sa revin cu pareri!

Va pup dulce!

2 comentarii:

  1. Multumesc pentru comentariile facute la blogul meu :*!!!! Stai linsitita ca nu esti singura fata care are o mica problema cu reducerile.... Eu sunt fana anumite produse care de obicei sunt cam scumpe dar cand prind reducerile sunt cea mai fericita :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu multa placere scumpa:* Si eu ma bucur tare mult cand gasesc ceva ce imi trebuie la reducere, chiar merita sa economisim niste banuti:) pupici:*

      Ștergere