7 feb. 2012

Top 5: Mascara

Mascara...la ce va ganditi cand auziti acest cuvant? Eu cu siguranta ma gandesc la gene mai lungi, mai voluminoase, mai arcuite...Ma gandesc la o privire misterioasa, la o pereche de ochi frumosi scosi cat mai tare in evidenta:X

Ei bine, de-a lungul timpului am incercat diferite tipuri de mascara, unele mi-au placut mai mult, altele mai putin. Initial am vrut sa fac un top 10, dar nu cred ca toate ar fi meritat sa fie pe lista de preferate, asa ca m-am rezumat doar la 5:

5
Avon Sparkle Lash and Line


Probabil va ganditi de ce am aceasta mascara pe lista din moment ce exista altele mai bune.Ok, este adevarat, dar ce imi place la aceasta este sclipiciul discret care arata foarte bine pe gene...in ceea ce priveste volumul sau alungirea nu mi se pare ca face mare lucru, dar glitterul acela pentru gusturile mele conteaza (plus ca are si eyeliner foaaarte sclipicios) 

4
Rimmel Extra Wow Lash

L-am descoperit recent si pot sa spun ca imi place: da volum genelor fara sa le incarce si arata natural, il folosesc la machiajele de zi.

3
Mascara Giordani Gold Oriflame


Este cu siguranta printre produsele mele preferate de la Oriflame...Imi place in mod special pentru volumul pe care il confera genelor, plus ca le separa foarte frumos.

2
Maybelline Colossal Volum Express

Imi place absolut tot la el: periuta curbata arcuieste frumos genele, le alungeste si le separa foarte bine, plus ca are un ambalaj tare dragut.

1
Rimmel Glam'Eyes 

Am ajuns si la preferatul meu:X Ce are in plus fata de celelalte? Ei bine, faptul ca nu se ia mult produs pe periuta + confera un volum destul de mare, imi face genele sa arate foaarte bine, cand il folosesc sincer nu imi sta deloc gandul la gene false. It's perfect for me.


Voi ce mascara ati pune pe locul I?

                                                            O zi frumoasa!

6 comentarii: