29 mai 2014

Noua gama Apidermin Lejer (Campanie de testare)

O noua gama de produse va fi lansata de catre Complex Apicol Veceslav Harnaj, si anume gama Apidermin Lejer. Aceasta gama cuprinde patru produse: lapte demachiant lejer, lotiune tonica hidratanta, crema lejera regeneranta de noapte si crema lejera hidratanta de zi.

Eu sunt tare incantata de faptul ca aceasta gama se adreseaza tenului normal, gras sau cu tendinte de ingrasare, prin urmare, cred ca se potriveste tenului meu gras.  Fiind niste produse lejere pentru ten, cu siguranta sunt perfecte pentru vara, cand vrem sa avem grija de tenul nostru in mod corespunzator, fara sa il incarcam prea tare.


Pentru mine, un ten fericit este un ten ingrijit cu produse care i se potrivesc. De asemenea, tenul nostru este fericit daca il rasfatam atat dimineata, cat si seara, cu un ritual simplu, dar foarte important...ritual care cuprinde cei 3 pasi esentiali pentru frumusetea indelungata a tenului nostru: demachiere, tonifiere si hidratare. Un ten fericit este un ten frumos si ingrijit. 

P.S: Daca doriti sa testati aceste produse, va puteti inscrie la campania destinata bloggerilor. Pentru detalii despre regulament, trebuie doar sa trimiteti un mail la marketing@complex-apicol.ro. Grabiti-va, termenul limita pentru inscrieri este 30 mai!!!
Mult succes!
Va pup dulce!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu