9 feb. 2015

Review: Sampon Uscat Frottee Swiss O Par

Cateodata chiar stau si ma intreb cum ma descurcam cu parul meu dificil pana sa descopar sampoanele uscate...si sincer va spun ca nu imi dau seama. Eu trebuie sa imi spal parul o data la doua zile, dar deja in cea de-a doua zi dupa spalare, parul incepe sa se ingrase si sa isi piarda din volum. 

Se poate intampla sa ne trezim dimineata cu parul gras, dar sa nu avem vreme sa il spalam inainte sa iesim din casa. Ei bine, un sampon uscat e salvarea noastra cea mai mare! E usor de folosit si macar pentru cateva ore ne putem bucura de un par curat si cu mai mult volum.

Pana acum am incercat doar samponul uscat de la Balea. Imi place pentru pretul mic pe care il are, dar cu siguranta ar putea fi mai eficient de atat. Samponul Frottee Swiss O Par a ajuns la mine intamplator. Am intrat in DM ca mi-l cumpar pe cel de la Balea, dar in ziua aceea nu mai era nici macar unul pe raft. Aveam nevoie urgenta de un astfel de produs, asa ca l-am vazut pe acesta si l-am cumparat fara sa stiu nimic despre el. Ma asteptam sa ma dezamageasca (nu stiu de ce, asa ma gandeam eu), dar se pare ca nu a fost deloc asa, ba chiar e mult mai bun decat cel de la Balea.


  • Eu il pulverizez bine pe radacini, dupa care il las 5-10 minute sa actioneze
  • Are un miros placut, parca seamana o idee cu mirosul de fixativ, dar dupa ce sta un pic in par, mirosul devine mai placut, fara sa fie deranjant.
  • Spre deosebire de cel de la Balea, pe acesta am putut sa il folosesc linistita in baie fara sa incep sa tusesc si sa simt ca ma sufoc acolo daca nu deschid usa si geamul :)) Daca l-ati folosit pe cel de la Balea, sigur stiti despre ce vorbesc.
  • Produsul ramane alb la radacina si tocmai de aceea cred ca se potriveste mai mult persoanelor cu parul blond. Dupa ce il las 5-10 minute, masez bine radacinile si astfel dispare albul de la radacina si parul capata volum.
  • Efectul dureaza aproape intreaga zi. Daca il aplic dimineata, seara inca arata parul acceptabil.
  • Pretul e unul bun, costa in jur de 15 lei.
  • Puteti sa il folositi si daca nu aveti parul gras, dar vreti doar sa obtineti volum, pentru ca functioneaza chiar bine in acest sens.

Ati incercat acest sampon uscat?
Va pup dulce!

2 comentarii:

  1. Eu nu am folosit niciodată si nu sunt foarte încrezătoare in aceste șampoane. Decât sa folosesc un astfel de șampon mai bine ma duc sa ma spăl pe cap si in 10-15 min am rezolvat.
    Cu astfel de șampoane parul arata ok încă câteva ore dupa care devine slinos si nu se vede estetic bine deloc! Asta este părerea mea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clar ca un sampon uscat nu va putea inlocui niciodata spalatul cu apa si sampon....dar ne mai salveaza pentru cateva ore cand chiar nu avem incotro :*

      Ștergere