10 dec. 2014

10 Cadouri de Craciun pentru cititori


Acum, ca tot trebuie sa cumparam cadouri celor dragi, m-am gandit ca unei persoane care adora cartile, cu siguranta i-ar placea sa primeasca o carte buna de Craciun, o carte pe care sa nu o mai poata lasa din mana si care sa ii ramana mereu in minte ca fiind una dintre preferatele sale. Asadar, m-am gandit eu bine care sunt cartile mele de suflet si le-am adunat pe toate intr-o postare ca sa va ajut cu alegerea cadoului pentru o persoana draga voua, careia ii place mult de tot sa citeasca.

Aceste 10 carti, sunt printre cele preferate de mine. Pe majoritatea le-am recitit si cu siguranta le voi reciti in continuare, nu sunt genul de carti pe care le parcurgi o data si gata. Fie sunt carti pline de invataturi, fie carti dragute care te bine-dispun sau te motiveaza. Cert e ca sunt deosebite si daca ar fi sa daruiesc cuiva o carte, as alege din cele de mai jos:

1."Puterea magica a gandului" - Dr. David J. Schwartz
"Magia apare atunci cand gandirea pozitiva, dublata de credinta, determina un stil de viata activ si cutezator. Iar marimea succesului este direct proportionala cu puterea increderii in sine.
Nu este adevarata zicala „prea multi sefi de trib si prea putini indieni“, ci exact opusul acesteia! Unii oameni aleg sa conduca, altii, sa-i urmeze pe cei dintai. Alege sa te numeri printre cei care conduc!" (sursa)
(O gasiti aici)

2."Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul" - Robin Sharma
"Descopera-ti destinul cu Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul de Robin Sharma este genul de carte cu impact puternic asupra vietii tale pentru ca inca de la primele pagini declanseaza un proces profund de transformare. Vei lua usor si natural decizia de a-ti schimba viata si vei continua sa aplici principiile invatate, integrandu-le in rutina ta zilnica." (sursa)
(O gasiti aici)


3. "Secretul" - Rhonda Byrne
"Din aceasta carte, veti invata cum sa folositi Secretul in toate aspectele vietii dumneavoastra - obtinerea banilor, pastrarea si redobandirea sanatatii, relatiile interumane, fericirea si in orice interactiune pe care o aveti in aceasta lume. Veti incepe sa intelegeti puterea ascunsa, nefolosita, care se afla in launtrul vostru si aceasta revelatie poate aduce bucurie fiecarui aspect al vietii dumneavoastra." (sursa)
(O gasiti aici)

4. "Manualul sistemul maestrului" / Anthony Michalski & Robert Schmitz
"Avand la baza intelepciunea si cunoasterea verificate ale lui Charles F. Haanel, Manualul de punere in practica a principiilor din Sistemul Maestrului este scris intr-o maniera usor de inteles si foarte prietenoasa, incluzand numeroase exercitii deopotriva amuzante si eficiente. Aceasta carte le poate fi de folos tuturor celor aflati pe calea ce conduce catre o viata prospera si incarcata de semnificatii. "(sursa)
(O gasiti aici)

 5."Te-ai nascut bogat" - Bob Proctor
"Esti pregatit sa incasezi dividendele bogatiei din interiorul tau? 
Te-ai nascut bogat te invata toate principiile pe care trebuie sa le intelegi daca doresti sa iti deblochezi imensa bogatie a potentialului tau launtric." (sursa)
(O gasiti aici)

6. "Ghidul fetelor obraznice" - Tara Palmer & Sharon Marshal
"Ghidul fetelor obraznice apare la editura Nemira, in colectia Bonton si demostreaza tuturor fetelor ca viata e mult mai buna cand esti obraznica pentru ca sa fii draguta nu este chiar atat de dragut." (sursa)
(O gasiti aici)


7."Ghidul practic ilustrat de Feng Shui" - Lillian Too
"Chinezii au inteles de mii de ani secretele fluxurilor de energii din jurul nostru si modul in care cladirile in care traim si interiorul acestora ne afecteaza la nivel subtil. Feng Shui („vant si apa”) a evoluat din principiile atemporale ale I Ching, din principiile despre yin si yang si din teoria celor Cinci Elemente si a influentei lor asupra fluxurilor de enrgie. Ghidul de Feng Shui va ofera sfaturi despre cum sa planificati si sa realizati schimbari in casa, biroul sau gradina dumneavoastra pentru a le pune in armonie cu Natura, pentru un plus de sanatate si bunastare pentru dumneavoastra, familie si colegi." (sursa)
(O gasiti aici)



8. "Poti sa-ti vindeci viata" - Louise Hay
"Poti sa-ti vindeci viata, cartea cea mai bine vanduta din lume pe tema autovindecarii, a transformat viata a milioane de oameni. Foarte multi cititori au declarat ca aceasta carte le-a modificat definitiv perceptia asupra rolului pe care il joaca mintea asupra starii de sanatate a corpului fizic si asupra bunastarii psihice.
In aceasta lucrare inspirata, autoarea de renume mondial Louise L. Hay isi prezinta viziunea profunda legata de relatia care exista intre minte si corp. Ea exploreaza constrangerile la care conduc gandurile si ideile limitative si ne ajuta sa intelegem astfel mai bine cauzele reale ale bolilor si ale disconfortului." (sursa)
(O gasiti aici)

9."Alchimistul" - Paulo Coelho
"Alchimistul, extraordinarul roman al lui Paulo Coelho, a inspirat milioane de cititori din intreaga lume. Cartea, uluitoare prin simplitatea si intelepciunea ei, este povestea unui pastor andaluz pe nume Santiago care isi paraseste casa din Spania, aventurandu-se in desertul egiptean pentru a gasi o comoara ingropata in Piramide. Nimeni nu stie care este comoara sau daca Santiago va avea puterea sa depaseasca obstacolele intalnite in drumul prin desert. Dar ceea ce incepe ca o calatorie in cautarea unor bunuri lumesti se transforma treptat in descoperirea comorii ascunse inlauntrul sau." (sursa)
(O gasiti aici)


10."Manualul razboinicului luminii" - Paulo Coelho
"Manualul razboinicului luminii este o culegere de ganduri filozofice si povesti care ii vor incanta pe cautatorii de pretutindeni. Un razboinic al luminii nu-si petrece zilele incercand sa joace rolul pe care i l-au ales altii. Un razboinic al luminii nu-si pierde timpul ascultand provocari; el are un destin de implinit. Un razboinic al luminii isi cunoaste defectele, dar isi cunoaste si calitatile. Un razboinic al luminii face intotdeauna tot ce-i sta in puteri si asteapta acelasi lucru de la ceilalti." (sursa)
(O gasiti aici)


Voi ce carte ati darui de Craciun?
Va pup dulce!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu