22 mar. 2012

Review:Demachiant 3 in 1 Avon Care

Hey girls!
Poate nu sunt tocmai eu adepta produselor gen 2 in 1, 3 in 1 etc...Nu am crezut niciodata ca un singur produs poate rezolva mai multe probleme si consider ca fiecare produs in parte are rolul lui special.

Cu toate acestea, cand am vazut intr-o brosura Avon o super oferta la acest demachiant mi-am zis ca nu ar strica sa il incerc si eu. Initial ma asteptam sa fie lapte demachiant (am avut si de la Farmec un demachiant 2 in 1 si era lapte) si am ramas putin dezamagita cand am vazut ca nu este asa, dezamagire care a disparut insa dupa ce l-am folosit de cateva ori.
Si acum sa va spun parerea mea despre el:
  • Are o consistenta placuta, foarte fina
  • Mirose frumos
  • Curata bine tenul si indeparteaza ultimele urme de machiaj
  • Nu usuca tenul de loc, dar il lasa perfect curat
  • Dupa folosire am o senzatie de piele curata si hidratata

Eu il folosesc dupa ce ma demachiez cu un lapte demachiant. Mai bine zis, il folosesc pe post de gel de curatare si cel mai mult apreciez faptul ca imi indeparteaza excesul de sebum fara sa imi usuce fata (asa cum au tendinta sa o faca alte geluri de curatare). La final aplic si o crema specifica tipului meu de ten, chiar daca este el hidratant evident ca nu poate sa bifeze chiar toti pasii pentru ingrijirea tenului.

Si plus de asta este foaaarte ieftin (in brosura actuala 7,99 lei), merita sa il incercati;) Eu zic ca este bun pentru toate tipurile de ten.
Nota:10/10

Voi l-ati incercat? Daca da, ce parere aveti despre el?


                                                                                                   O zi frumoasa!

6 comentarii:

  1. Il am si eu si sunt la fel de multumita ca tine, o sa-i fac si eu o postare, in comparatie cu alt demachiant .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place si tie, astept cu drag sa citesc postarea ta!>:D<:*

      Ștergere
  2. Il am si eu si sunt foarte multumita de el. La incpeut nu ma asteptam sa fie bun de ceva dar dupa ce l-am incercat zilnic timp de o saptamana fata mea chiar e mai hidratata:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu l-am incercat ,dar de curand mi-am cumparat 3 in 1 oil control . Dupa parerea mea este mult mai bun deoarece si celalat inlatura excesul de sebum dar acesta parca o face mult mai bine. In catalogul actual este la 5,99 ( campania 11/2013) .

    RăspundețiȘtergere