22 feb. 2012

Imi plac produsele romanesti!

Voua va plac? Mie cu siguranta DA. Am folosit mai multe de-a lungul timpului, majoritatea m-au ajutat foarte mult si pot sa numar pe degetele de la o mana cate m-au chiar dezamagit.

Tenul meu este putin mai dificil, fiind si gras, dar si cu tendinte acneice. Tocmai de aceea imi este destul de greu sa gasesc un produs cu care sa se inteleaga bine...Well, cu produsele cosmetice romanesti foaaaarte rar am dat gres, plus ca au marele avantaj de a nu fi scumpe.

Astazi vreau sa va fac cunostiinta cu cele care mie imi plac cel mai mult...pe majoritatea dintre ele le-am recumparat, sau urmeaza:)

(Din pacate nu le-am putut fotografia pe toate deoarece momentan nu le mai detin...era totusi pacat sa nu vi le arat, asa ca am luat niste poze de pe net, dar bineinteles sub poza am precizat sursa.)

1.Demachiant si tonic 2 in 1
Imi place foarte mult acest demachiant, indeparteaza foarte bine machiajul, nu ingrasa pielea si miroase foarte frumos:X


2.Lapte demachiant Elmiplant (ten normal/mixt)
Si acesta imi place foarte mult din toate punctele de vedere, iar mirosul lui este pur si simplu delicios:X


3.Gel spumant antimicrobian
Este gelul meu preferat pentu curatare, deoarece indeparteaza foarte bine secretia de sebum si da o supe-senzatie de curat.


4.Gel pentru curatare Bioten
Curata fara sa usuce tenul si miroase super bine...intotdeauna mi-a placut mirosul de miere =p~



5.Crema matifianta Elmiplant
V-am mai spus ca am tenul gras, nu? Ei bine, acest ten gras al meu a fost cel mai bine tinut sub control de catre aceasta crema. Mi se pare cea mai ok din cate am incercat pana acum: se absoarbe repede, este buna ca baza de machiaj si chiar reduce secretia de sebum.


6.Farmec dizolvant hidratant
Am incercat tot felul de dizolvante, dar ca acesta nu mi-a placut niciunul. Inainte de folosire se agita bine, ca sa se amestece cele doua solutii...si va garantez ca dupa aceea unghiile arata minunat, lucesc, au un aspect sanatos, parca le-am fi facut vreun tratament nu le-am fi curatat de oja. Nota 10 din parte mea!


7.Elmiplant spray dupa plaja 
Nu stiu ce m-as fi facut azi-vara fara el: hidrateazam (prelungind astfel bronzul), racoreste pielea dupa expunerea la soare, iar eu sincer am observat ca poate fi folosit si pe post de lotiune dupa epilat.


8.Aslavital pudra de argila
Daca doriti o masca pentru fata de calitate, va recomand aceasta pudra. Poate arata putin scarry dupa ce incepe sa se usuce, dar credeti-ma ca merita sa indurati:))


9.Oja Farmec
Ojele de la Farmec mi s-au parut intotdeauna foarte bune, aceasta este preferata mea:X Alb cu reflexe roz:X (Pacat ca nu se observa in poza)


10.Crema pentru maini cu glicerina
Cred ca stiti cat o iubesc, nu? Doar v-am vorbit despre ea aici. Indispensabila iarna, cel putin pentru mine.


Voua va plac produsele cosmetice romanesti? Daca da, care sunt acelea?


                                                                    O zi frumoasa!


4 comentarii:

  1. si mie imi plac produsele romanesti, unele sunt chiar foarrte bune! am o gramada, deci nu cred ca le-as putea enumera:))
    ar trebui sa incerc si eu Gel spumant antimicrobian:-?
    btw, am un giveaway pe blog! m-as bucura ft mult daca te-ai inscrie si tu>:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari pentru organizarea giveawayul-ui, acum ma inscriu si eu!:* Ma bucur ca iti plac si tie produsele romanesti>:D<

      Ștergere
  2. Si mie imi plac unele produse romanesti, sunt chiar foarte bune.

    RăspundețiȘtergere