6 feb. 2012

Favoritele lunii ianuarie

Hey girls!
Dupa cum vedeti, reusesc si eu sa postez favoritele lunii ianuarie...nu imi vine sa cred ca a trecut timpul atat de repede...

Ingrijire

Demachiant Avon Care 3 in 1
Eu sunt foarte multumita de acest demachiant 3 in1, actioneaza precum un gel de curatare. Indeparteaza ultimele urme de machiaj, lasa fata curata si chiar hidratata.

Lotiune pentru corp Garnier
Il am de ceva timp, dar l-am pus deoparte si am uitat o vreme de el:)) Este ideal pentru iarna, hidrateaza destul de bine si miroase foarte frumos.

Gel de dus Nivea creme soft
Sunt o mare fana a produselor Nivea...iar gelurile de dus nu sunt mai prejos. Acesta miroase foarte bine si lasa pielea hidratata si catifelata;;)

Farmec demachiant si tonic 2 in 1
Curata bine machiajul, l-am putut folosi si pentru ochi si nu ingrasa tenul. Plus ca miroase foaaarte bine (iubesc mirosul dulce de miere).

Gliss liquid silk shampoo
Se putea sa nu am un produs Gliss pe lista de favorite?:)) Ei bine, nu! Si de acesta sunt foarte multumita din toate punctele de vedere.

Crema emolienta Avon Foot Works
O crema absolut necesara pentru calcaiele mele care sunt cam aspre cateodata. (Nu intotdeauna, dar cand am probleme crema aceasta ma ajuta foarte mult.)

Crema hidratanta Avon Foot Works
Nu pot sa nu aplic seara o crema hidratanta pentru picioare. Aceasta imi place pentru ca hidrateaza bine si se absoarbe destul de rapid.


Machiaj

Mascara Rimmel extra lash
Pana acum nu am intalnit mascara de la Rimmel care sa nu imi placa, iar acesta nu este mai prejos:)

Fdt Maybelline 24h
De cand l-am cumparat nu am mai pot desparti de el. Aveti un review  aici.

Lipstick
Cu toate ca este un no-name, ador culoarea si ambalajul:X Mi se potriveste nuanta, dar il aplic peste un balsam pentru ca altfel are tendinta de a usca putin buzele.:)


Voi ce produse ati folosit cu drag in luna ianuarie?
                                                    O zi frumoasa!


4 comentarii:

  1. nici mie nu imi vine sa cred ca a trecut asa repede timpul..fdt Maybelline 24h a fost printre preferatele mele:>

    rimelul de la Rimmel London e bun? l-as incerca si eu:-?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am vazut ca si tie iti place fdt Maybelline:X...E bun rimelul, mie imi place ca nu incarca genele si le da volum. Pupici:*

      Ștergere
  2. Si mie imi place Demachiantuld e la AVON si crema emolianta pentru picoare. Acum vreau sa incerc Farmec demachiant si tonic 2 in 1 :-?
    pupici :*

    RăspundețiȘtergere