24 ian. 2012

Produsele Lady's

Hey girls!
Am revenit cu o noua postare in care vreau sa va vorbesc despre firma de produse cosmetice Lady's (fostul Metropolitan). Eu m-am inscris in urma cu aproximativ 3 luni si jumatate ca reprezentant. Cum sunt pasionata de cosmetice imi doream sa fiu reprezentant la o astfel de firma dar nu prea stiam ce sa aleg.

De la inceput am zis ca nu o sa aleg Avon sau Oriflame (chiar daca imi plac mult produsele lor), deoarece sunt deja  foarte multi reprezentanti de-ai lor si mi-ar fi fost mai greu sa imi gasesc clienti. Asa ca am zis sa incerc cu Lady's, chiar daca unii ziceau ca exista alte firme mai bune. Nu contest asta, dar mai demult am mai comandat produse de la ei si am fost multumita, iar incercarea moarte n-are.:)

Eu mi-am achizitionat deja cateva produse (nu prea multe ca sunt incepatoare, dar se rezolva si asta:)) ), si-au cumparat colege, prietene, si din cate le-am intrebat sunt multumite de ele.

Acum vreau sa va prezint putin produsele care mi-au fost cerute cel mai des sau pe care le-am incercat chiar eu:

Lac de unghii Isabelle Dupont
Ojele acestea cred ca sunt printre cele mai bune produse de la ei, au o gama variata de nuante, se usuca repede si rezista destul de mult. Presimt ca in viitor o sa am o mini-colectie:))


Luciu de buze
Si-a comandat o colega un gloss din acesta (fuchsia) si pot sa spun ca arata tare bine si mirosea foarte frumos;;)

 Gel igiena intima
Este foarte bun, miroase super bine si se consuma greu.

 Pudra bronzanta Isabelle Dupont
De cand mi-am cumparat-o o folosesc in continuu, imi place foarte mult pentru ca nu este prafoasa, iar unele nuante contin particule stralucitoare care arata taaare bine:X

 

Mascara Super Color
Cred ca rimelul acesta este cel mai cerut produs de pana acum, in special cel albastru. Poate si din cauza pretului mic, dar si pentru faptul ca mascara colorata nu gasesti chiar atat de usor. 


Masca de fata Camil
Masca asta imi aminteste de crema de la prajitura cu ness:X Miroase senzational, are particule exfolinate (deci se rezolva o data atat problema cu exfolierea, cat si cu masca), am comandat-o pentru mama mea si spune ca este foarte multumita de ea:)


Gel de dus cu lapte si fructe de padure
Cand am simtit cum miroase am regretat ca nu mi l-am comandat si eu:)) (Dar este timp, nicio problema:-p)


Balsam de buze cu unt de shea
Si balsamul acesta de buze a fost destul de cerut, da buzelor o nuanta subtila de roz;;)

 Demachiant 3 in 1
Demachiantul acesta e perfect pentru mine:X E printre putinele demachiante folosite de care sunt 100% multumita.

 Inca nu am comandat niciun sapun cu glicerina (pentru ca nu folosesc sapun solid), dar trebuie sa recunosc ca toate arata absolut minunat. Ia uitati cateva exemple si mai jos =p~



Si acum sa va arat si voua bratarile astea care imi tot fac cu ochiul;;) Le vreau acum=p~
Sursa poze: www.ladys.ro

Voua va plac produsele Lady's? (daca le-ati incercat, sunteti curioase sau vreti sa va dati cu parerea, rubrica de comentarii e a voastra, fetelor:*)

                                                                                       O zi frumoasa!

7 comentarii:

  1. Mie imi plac produsele din gama Isabelle Dupont. Mi-ar placea sa postezi despre ojele ssi rujurile ID.

    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti plac si tie:* Dupa ce o sa mai testez cateva promit ca o sa revin cu pareri:*

      Ștergere
  2. Sunt atrasa de ceva vreme sa devin reprezentant, doar ca auzint atatea pareri pro si contra, apar unele nesigurante. Care e modul de plata? desi am colege la avon, ele dau produsul o data cu banii, nu inainte, nu dupa,. Cum platesc produsele aici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Eu zic ca merita sa te inscri ca reprezentant, in functie de comanda pe care o ai poti ajunge la un comision de 42%. Preturile sunt mici si produsele sunt foarte bune, eu una ma bucur ca m-am inscris. Iti las aici un link unde te poti informa si daca vrei, te poti chiar inscrie: http://ladys.ro/MSeSZvrM Plata se face in ramburs, in momentul in care curierul iti aduce pachetul. Daca mai ai intrebari te rog sa revi si te ajut cu mare drag.

      Ștergere
  3. Buna! Folosesc produse de la layds...am destule si sunt foarte multumita! Numai ca...pudra bronzanta despre care ai scris mai sus nu o mai gasesc de cateva luni de zile! Ne poti spune daca o vor mai aduce???
    Multumesc si succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Din cate am vazut eu, pudra bronzanta se afla printre produsele care erau la lichidare de stoc, de aceea s-ar putea sa nu o mai gasesti momentan. Mai mult nu stiu ce sa iti spun, s-ar putea sa mai apara, sa ii schimbe ambalajul, sa apara altceva in locul ei...orice e posibil:)) pupici :*

      Ștergere
  4. Eu una sunt multumita de produsele lady's chiar daca la inceput am fost cam sceptica.Acum sunt si reprezentant si chiar merita aceste poroduse.Pentru mai multe detalii:kitylucia96@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere