3 ian. 2012

LOTD:Metallic Pink&Silver

Hey girls!
In machiajul meu de astazi am introdus si putin roz, asa ca sa imi amintesc de vremurile trecute:)) Spun asta pentru ca acum ceva timp nu exista machiaj de-al meu fara nuante de roz:))

Rujuri, farduri, blush'uri...toate erau roz la mine:)) Asta pana cand am inceput sa incerc mai multe culori si am vazut ca se poate si altfel...Well, hai sa lasam vorba la o parte si sa va arat cum a iesit machiajul meu de astazi. Sper sa va placa :">







Produse folosite:

***Pentru fata***
~Elf complete coverage concealer (light)
~Rimmel coverstick (soft honey)
~Rimmel Stay Matte foundation (true ivory)
~Rimmel Stay Matte powder (0060warm beige)
~Isabelle Dupont bronzing powder (golden)


***Pentru ochi***
~Elf eyelid primer
~Essence eyebrow pencil 
~Creion alb (no name)
~Creion negru Belle
~Eyeshadow Miss Sporty (highlight)
~Miss Sporty smokie eyes (Blue Eyes)
~Fard roz (no name)
~Mascara Maybelline (cat eyes)


***Pentru buze***
~Pink lipstick (no name)
~Gloss roz trusa Glamour

Si la final am o intrebare pentru voi: Ati avut vreodata fixatie pentru o anumita culoare in machiaj? (Si daca da, care a fost aceea?)


                                                                             O zi frumoasa!

12 comentarii:

  1. buna superb machiajul . Am avut o problema cu nuanta de piersica care am zilnic o perioada dar si auriu care este o nuanta de care nu ma pot desparti :)). In general fardurile neutre sunt obsesia mea si luciurile de buze roz sau cele care arata natural pe buze .

    RăspundețiȘtergere
  2. @makeupbygeo27Mai nou folosesc si eu nuante neutre mai des, prea mult roz strica:))

    RăspundețiȘtergere
  3. amazing make-up!!!! cam to visit my blog and if you like we can follow each other? (also on facebook !) http://keepintouchwithfashion.blogspot.com/ have a wonderful day… keep in touch…

    RăspundețiȘtergere
  4. @keep in touch with fashionThank you!:* I've visited your blog, is a very nice one, and now I'm one of your followers. Have a nice day!:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti foarte sweet!! ;;)
    Am vazut ca folosesti pudra Stay Matte,cum ti se pare?Caut o pudra foarte deschisa,cam tot ce am sunt putin mai inchise ca ton decat nuanta tenului meu.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. @AlexandraMultumesc!:* Pudra Stay Matte mi se pare cea mai buna pudra matifianta pe care am folosit-o pana acum (tine secretia de sebum sub control pt cateva ore si nu incarca tenul). Eu am nuanta 006-warm beige si este chiar potrivita pt tenul deschis, defapt in gama aceasta de la Rimmel (stay matte) nu au pudre inchise la culoare.

    RăspundețiȘtergere
  7. buna esti ffff frumoasa vreau si eo sa stiu ce vopsea de par folosesti tu pt ca mi plc ff mult si vreau si eo

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc pentru compliment!:* Vopsele am incercat de la Loncolor, Kallos, Syoss,Avon...am incercat multe si cel mai mult mi-a placut cea de la Syoss, dar trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare daca vrei sa te vopsesti blonda, cel mai bine ar fi sa apelezi pentru primele vopsiri la sfatul unui specialist.

    RăspundețiȘtergere