1 ian. 2012

Best products in 2011

Hey girls!
In primul rand...La Multi Ani!!! Sper ca ati petrecut bine azi-noapte si ca v-ati trezit cu pofta de a incepe un nou an, in care visele si aspiratiile voastre nu vor ramane scrise doar pe hartie.

In anul care tocmai a trecut, am incercat foarte multe produse. De unele am fost impresionata intr-un mod placut, altele m-au dezamagit complet.

Acum vreau sa va arat produsele mele preferate din anul 2011:

1.Balsam Gliss (with liquid keratin complex)
Am mai folosit balsamuri de la Gliss, dar dintre toate, acesta mi se pare cel mai bun.


2.Masca pentru par Pantene
Eu zic ca e cea mai buna masca pentru par folosita de mine pana acum. Lasa parul foarte moale, usor de pieptanat, iar dupa mai multe folosiri parul deteriorat incepe sa capete un aspect mai sanatos.


3.Fixativ Nivea Gold Explosion
Pana acum nu am gasit un fixativ care sa ma multumeasca mai tare:)


4.Gel spumant antimicrobian Gerovital
V-am mai spus ca imi place:X Curata foarte bine, indeparteaza excesul de sebum, este perfect pentru persoanele cu ten gras. (ca si mine :( )


5.Crema gel matifianta Elmiplant
E printre putinele creme pentru ten gras care chiar tine secretia de sebum sub control. In plus, se absoarbe rapid in piele si este buna si ca baza de machiaj.


6.Lotiune pentru corp shimmering (Deliplus)
Lotiunea aceasta am cumparat-o azi-vara din Spania, din magazinele Mercadona. Deliplus este marca lor de cosmetice, au niste produse =p~ ...la preturi foarte mici:X Pe lotiunea aceasta am dat doar 2 euro si sunt:X indragostita de particulele aurii ce le contine.


7.Elf eyelid primer
Atata timp cat tine chiar si fardurile no-name la locul lor si costa doar 8 lei nu are cum sa nu imi placa:X


8.Mascara Rimmel Glam'Eyes
Alungeste genele si le da volum fara sa le incarce:X I love it:X


9.Creion retractabil Avon
Sunt o mare fana a acestor creioane retractabile;;) Pot sa le folosesc in loc de tus si nici nu trebuie sa stau sa le ascut;;)


10.Pudra bronzanta Elf (warm tan)
Arata incredibil pe tenul bronzat:X Si da un strop de culoare tenului mai deschis;;)


11.Stipple brush Elf
Tot ce pot sa spun este ca o iubesc:X Aplic cu ea fondul de ten, care astfel aplicat parca acopera mai bine, se distribuie foarte uniform pe fata si rezista mai mult. (my opinion)


Acestea au fost produsele pe care le-am folosit cu cel mai mare drag in anul care tocmai a trecut, mi-ar face placere sa imi spuneti si voi ce produse v-au multumit in 2011, puteti sa imi scrieti in comentariu sau chiar sa imi lasati link de la blogul vostru daca aveti astfel de postari.



                                                                             O zi frumoasa!

6 comentarii:

  1. foarte interesanta lotiunea pentru corp ! mie mi-au placut in mod deosebit anul acesta , untul de cocos si uleiul de monoi...are un parfummmm....mmmm...

    RăspundețiȘtergere
  2. @cocoCocos? Suna tare bine:X De la ce firma este untul de care zici? Multumesc:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place mult gelul de la Gerovital,lasa tenul foarte curat si nu usuca pielea.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Beauty TestedI love it:X am incercat mai multe geluri de curatare, dar pentru mine acesta e the best:*

    RăspundețiȘtergere
  5. mie imi place crema pentru ten gras cu tendinta acneica de la Ivatherm . Nu m-a dezagir sunt la al patrule tub . Matifiaza tenul si este o baza de machiaj excelenta.

    RăspundețiȘtergere
  6. @makeupbygeo27Nu am incercat-o, dar pe viitor daca imi permite bugetul o sa o iau in considerare. O alta crema destul de buna pt ten gras este cea de la Gerovital Plant. (din gama aceea pt acnee)

    RăspundețiȘtergere