29 dec. 2014

The Skincare TAG

Tocmai am citi un tag foarte dragut pe blogul lui Miss Lorrie si m-am gandit ca mi-ar placea sa il preiau si eu.


1.Descrie rutina ta de ingrijire a tenului in 5 cuvinte:
Demachiere, curatare, exfoliere, tonifiere, hidratare.

2.Care este tipul tau de ten?
Gras, predispus la acnee si destul de sensibil.

3.Cel mai bun inamic impotriva cosurilor?
Inca nu am descoperit un produs-minune care face cosurile sa dispara si sa nu mai reapara. In primul rand, problema trebuie rezolvata din interior printr-o alimentatie sanatoasa (cat mai putin zahar si grasimi) si dupa aceea printr-o ingrijire adecvata.

4.Care este produsul tau preferat pentru ingrijirea tenului?
Nu pot sa spun ca am un produs anume preferat, dar nu mi-as putea imagina ritualul zilnic fara gel de curatare (am incercat de la diverse firme si majoritatea m-au multumit). Un astfel de produs curata fata, indepartand urmele de machiaj si excesul de sebum, si dupa clatire lasa o senzatie de curat si prospetime. 

5.Servetele demachiante: da sau nu?
Da - daca esti plecata cateva zile de acasa si nu vrei sa iti incarci bagajul cu demachiant, lotiune tonica si dischete...sau daca ajungi acasa super obosita si nu ai chef sa treci prin tot ritualul de ingrijire, dar totusi nu vrei sa dormi machiata. Nu - daca iti doresti o curatare serioasa, in care sa indepartezi tot machiajul. Asadar, nu am nimic cu servetelele demachiante, doar ca nu le consider suficiente pentru folosire zilnica.

6.Toner: da sau nu?
Cu siguranta da! Lotiunea tonica ne ajuta sa indepartam ultimele urme de machiaj. Chiar daca folosim lapte demachiant pana ramane curata discheta, tot o sa vedem dupa folosirea lotiunii tonice ca defapt mai era ceva machiaj pe fata. Plus ca ne pregateste fata pentru aplicarea cremei si confera o senzatie fresh.

7.Produse high end pentru ten sau produse high end pentru machiaj?
Mai degraba pentru machiaj. Pentru ingrijirea tenului mereu am gasit produsele cele mai bune la preturi foarte bune.

8.Care este cel mai ciudat produs pe care l-ai folosit pentru ingrijirea tenului tau?
Nu am folosit produse ciudate pentru ca nu prea sunt adepta mastilor home-made sau a altor proceduri de acest gen :)) Poate ca sunt bune si mai sanatoase decat cele din comert, dar nu...nu e ceva care sa ma atraga.

9.Cele mai bune sfaturi pentru un ten mai frumos:
Nu dormiti niciodata machiate, folositi doar produse potrivite pentru tipul vostru de ten, aveti grija la igiena si, o data pe saptamana, folositi un exfoliant si aplicati pe urma o masca pentru fata.


Sper ca v-a facut placere sa cititi acest tag si, daca doriti, va invit cu mare drag sa il preluati si voi. Abia astept sa citesc raspunsurile voastre!
Va pup dulce!

2 comentarii:

  1. Mi-a plact acest tag! :)
    Si eu ma ghidez pe principii asemanatoare.
    Singura diferenta dintre noi e ca ... in urma cu aproximativ trei ani am descoperit mastile home made si pot sa spun ca le iubesc. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a placut! :* Super, sincer mi-ar placea si mie sa am rabdare cu mastile home-made, dar...:)) pupici :*

      Ștergere