22 sept. 2014

Top 10 botine pentru toamna

Unul dintre principalele motive pentru care am asteptat mereu sa vina toamna (pe langa esarfe, Halloween si ciocolata calda), sunt botinele. Ador sa port botine si tocmai de aceea am "rasfoit" putin magazinele online sa vad ce minunatii ne ofera in aceasta toamna.

Evident, mi-au atras atentia cele cu toc, motiv pentru care am ales 10 modele deosebite, pe care vreau sa vi le arat si voua:

Botine negre Crown Gold
Pret: 89 lei


Botine negre Bubble Color
Pret: 89 lei


Botine Camel Oxford Stil
Pret: 79 lei


Botine maro Denisse
Pret: 59 lei


Botine black Daria
Pret: 129 lei


Botine dama rosii
Pret: 49 lei


Botine Erard Khaki
Pret: 99 lei


Botine negre cu nasturi de metal
Pret: 149 lei


Botine negre
Pret: 109,9 lei


Botine maro elegante
Pret: 109,9 lei

Ce pereche va place cel mai mult dintre cele prezentate in aceasta postare?
Spor la cumparaturi!!!

6 comentarii:

  1. Si eu am toamna din aceleasi motive ca si tine, mai putin Halloween-ul, nu ma omor dupa aceasta sarbatoare :). Abia astept sa imi achizitionez niste botine noi si o jacheta de piele frumoasa pentru toamna aceasta Dintre alegerile tale cel mai mult imi plac cele Camel Oxford. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu ador toamna (sa fie oare din cauza faptului ca mai e putin pana la ziua mea? :D), dar cateva din principalele motive sunt frigul si ploaia. Nu suport caldura de nicio culoare si-mi place sa port ceva cu maneca lunga sau vorba ta, botine. sin lista ta, imi plac cele negre cu nasturi metalici, sunt adepta negrului la incaltaminte, pentru ca se potriveste cu orice. am si eu o pereche de botinute, si le am de ceva vreme, cred ca de prin anul 1 de facultate, dar nu m-au dezamagit pana acum si au rezistat cu brio!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pana la ziua mea mai este putin (adica pana in 5 octombrie) :))... mie imi place caldura, dar cu moderatie, daca e prea cald nu ma simt bine. Intr-adevar, o pereche neagra de pantofi e cel mai usor de asortat pentru ca merge cam la orice. :*

      Ștergere