1 sept. 2014

Favoritele Lunilor Iulie si August

Am hotarat sa postez impreuna favoritele lunilor Iulie si August, deoarece in ambele luni am folosit aproximativ aceleasi produse. Inafara de cele pe care vi le prezint azi, am folosit si produsele din luna iunie, doar ca nu avea rost sa le mai fotografiez inca o data.


Desi prefer deodorantele sub forma de spray, in ultima perioada am folosit mai mult deodorante sub forma de stick...stiti ca imi plac cele de la Nivea, deci nici acesta nu face exceptie. 

 Am folosit acest exfoliant saptamanal, este foarte bun! Il gasiti aici.

O perioada destul de indelungata am folosit tot produse Gliss pentru par si m-am gandit ca e nevoie de o perioada de pauza, asa ca mi-am luat acest balsam de la Nivea care imi place tare mult. Lasa parul moale, usor de pieptanat, si miroase frumos.

De mult timp mi-am dorit o oja aurie frumoasa, asa ca mi-am comandat-o pe aceasta de la Avon si am fost fericita cand am vazut ca nu doar arata bine pe unghii, ci si rezista destul de mult.

E prima oja de la aceasta firma, e un nude frumos care arata tare bine pe unghii....si spre marea mea surprindere, rezista 3 zile fara probleme.

Favorite Jewelleries
De data aceasta vreau sa va arat si bijuteriile mele preferate in vara care tocmai s-a incheiat. Mereu cand imi doresc niste bijuterii frumoase, intru la H & M pentru ca am de unde alege. Am purtat des aceasta pereche de cercei si acest lantisor, ambele aurii...pentru ca toti stim ca auriul arata superb pe o piele bronzata. 

Favorite TV Show
Daca nu ati vazut pana acum acest serial, trebuie neaparat sa o faceti!!! E imposibil sa nu va placa, pe mine m-a captivat de la primul episod si am urmarit cu mare placere toate cele 8 sezoane...chiar m-am intristat ieri cand am urmarit ultimul episod, dar ma gandesc sa il revad peste ceva timp.

Ce produse ati folosit cu placere in aceasta vara?
Va pup dulce!

9 comentarii:

  1. imi place nuanta ojei avon, pare perfect pentru toamna

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat varianta Fresh natural de la Nivea, dar ma tenteaza si poate cu ocazia asta le incerc si eu pe cele stick. De mult nu am mai avut unul, sunt multumita de cele spray. :)
    Cred ca reiau si eu Desperate Housewives, acum urmaresc ultimele episoade din Devious Maids, care seamana mult cu el.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa il incerci linistita ca e bun! Devious Maids se numara printre serialele pe care vreau sa le vizionez in viitor (si am o lista destul de lunga cu astfel de seriale), dar acum am inceput Hot in Cleveland care m-a captivat pentru ca e tare dragut si amuzant. Pupici :*

      Ștergere
  3. Sa le folosesti cu placere in continuare.:)
    Si mie mi-a placut Desperate Housewives.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Mvaaaaaai, desperate housewives e printre preferatele mele. Din toate timpurile! Si ce draguti sunt cerceii, ii caut si eu data viitoare :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E de inteles, cu siguranta si pt mine o sa ramana mereu printre preferate...multumesc, sa stii ca e plin de bijuterii frumoase la H&M, mereu gasesc ceva care imi place!!!pupici :*

      Ștergere