2 apr. 2014

Favoritele lunii martie

In luna care tocmai a trecut (extrem de repede), am continuat sa folosesc mare parte din produsele prezentare in postarea cu Favoritele lunii februarie. Pe acelea nu le-am mai pozat pentru ca am considerat ca nu e nevoie, dar raman toate ca favorite si pentru luna martie. Produsele noi pe care le-am folosit si care mi-au placut mult in luna martie sunt urmatoarele:


Lotiune pentru corp Nivea 
De pe la inceputul lunii martie am inceput sa fiu mai constincioasa cand vine vorba de lotiunea pt corp. Asadar, am folosit aceasta lotiune de la Nivea aproape zilnic, dupa dus. Am facut o alegere buna deoarece se absoarbe rapid in piele, dar hidrateaza foarte bine...plus ca miroase foarte placut. V-o recomand cu drag.

Gel de dus Fa
 Dintotdeauna mi-au placut gelurile de dus de la Fa deoarece au o gama variata de produse si e imposibil sa nu gasesti un miros care sa iti placa. Totodata sunt ieftine si bune, iar cel pe care l-am folosit in luna martie miroase foarte bine, plus ca se mai simte mirosul pe piele si dupa ce ies de la dus (fara sa fie deranjant).

Deodorant Nivea Invisible (for black & white)
Imi place sa folosesc deodorante invisible ca sa nu ma verific de cateva ori in oglinda sa vad daca nu au ramas pete albe pe bluza (mai ales ca port destul de des culori inchise). Acesta este un deodorant bun, nu e prima oara ca il cumpar, si probabil il voi recumpara si altadata.

Mascara Scandal Eyes Rockin' Curves Rimmel
Ce mi-a sarit prima data in ochi cand am vazut acest rimel este, cu siguranta, ambalajul. Dupa aceea am desfacut un tester si cand am vazut periuta mi-am zis ca neaparat trebuie sa mi-l cumpar. Pot sa va spun ca am incercat rimeluri muuult mai bune de la ei, si acesta este bun, doar ca din cate am observat curbeaza si alungeste genele, dar nu le confera prea mult volum. Totusi pentru 15 lei pot sa spun ca e ok.

Ruj Maybelline (Coral Ambition)
De cand mi-am cumparat acest ruj, l-am folosit aproape zilnic (nuanta e mai frumoasa in realitate decat in poza). E hidratant (nu mai trebuie sa iau la mine si balsam de buze in ziua in care il folosesc), are un finish lucios, nu se aduna pe buze si rezista destul de bine.

Voi ce produse ati folosit in luna martie? 
Va pup dulce!

4 comentarii:

  1. Si eu am rujul acesta de la Maybelline, plus inca doua nuante. Imi plac foarte mult, chiar sunt hidratante. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma gandesc sa imi mai iau cateva nuante, este un ruj tare bun si hidratant. Pupici :*

      Ștergere
  2. Si eu imi doresc sa-mi hidratez mai des pielea corpului si sa incerc lotiunea de la Nivea dar sunt asa lenesa.. Desi ea striga dupa ajutor! :)) Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mai greu pana incepi :)) Sau poti incerca un gel de dus foarte hidratant, ca sa nu mai fie neaparat nevoie de crema dupa aceea (gen Dove sau Nivea)...pupici :*

      Ștergere