19 apr. 2012

Bunatati de la Iepuras

Hey girls!
Au trecut si sarbatorile de Pasti...sper ca ati petrecut cat mai frumos alaturi de cei dragi voua si, bineinteles, sper ca v-a adus Iepurasul tot ce v-ati dorit (sau...aproape tot)

Cu mine a fost destul de darnic anul acesta:X O parte din cadouri le-am primit, o parte mi le-am cumparat singurica...Nu am putut sa ma abtin cand am vazut standul cu produse Essence intr-un magazin de la mine din oras:X


 ~Lac transparent pentru unghii Essence~
Inca nu l-am incercat, dar stiu ca ojele de la Essence sunt cat se poate de bune, asa ca nu am cum sa fiu dezamagita tocmai de acesta:))


~Glossy lipbalm Essence~
Nuanta discreta, miros delicios, stralucire perfecta:X


 ~Corector stay natural Essence~
Inca nu l-am incercat, la cat este de ieftin nu pot sa spun ca am pretentii exagerat de mari de la el...oricum mai revin cu pareri.


 ~Creion pt ochi (alb) Essence~
Este bun! Pentru 5 lei isi face treaba cat de poate de bine. Nu stiu ce parere aveti voi, dar mie nu imi poate lipsi din trusa de machiaj un creion alb.



~Creion pt ochi (maro) Essence~
Ma tenta de ceva vreme sa imi cumpar un eyeliner maro, am auzit ca ar arata mult mai natural decat cel negru si ca este mai ok pentru blonde (asa ca mine:)) )






 ~Vopsea permanenta Syoss~
E super ok! E a treia oara ca imi vopsesc parul cu produse Syoss si nu imi pare rau. Acum vreo 2 ore am folosit-o si sunt super multumita de rezultat.


 ~Masca pentru par cu placenta Kallos~
M-a surprins cat se poate de placut! Nu m-am asteptat ca un produs de doar 6 lei sa imi lase parul atat de moale si usor de pieptanat. Daca nu ati incercat-o pana acum va sfatuiesc sa nu mai stati pe ganduri.





~Set "Heat" Beyonce~
Si in cele din urma:X unul dintre lucrusoarele pe care mi le doream de ceva timp a ajuns la mine:X Sunt cat se poate de happy...plus ca setul contine pe langa parfum si un gel de dus exfoliant si o lotiune pentru corp shimmering...Iepurasul a nimerit-o foarte bine anul acesta!

12 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Este un parfum floral-fructat cu note lemnoase...eu sunt indragostita de el, miroase foarte...seducator, as putea spune:X

      Ștergere
  2. Cate chestii dragute :X Sa le folosesti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  3. ce de bunatati:*
    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Oh ce de bunataturi!! sunt curioasa cum miroase parfumul?! :X
    Fashionspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miroase suuuuuper bine:X Este floral-fructat cu note lemnoase:*

      Ștergere
  5. Sunt curioasa cum miroase Beyonce Heat!:D Trebuie sa-l incerc si eu cand mai am drum prin mall sau pe la DM.

    Pup!

    RăspundețiȘtergere