1 ian. 2012

Worst products in 2011

Hey girls!
Acum voi continua cu produsele ce nu mi-au placut in anul care tocmai a trecut.
*Nu inseamna neaparat ca produsele care urmeaza sunt rele, mie nu mi sau potrivit. Este posibil ca pentru altii sa fie foarte bune, felul in care apreciem un produs depinde de mai multi factori.:)


1.Fixativ Garnier Fructis
In afara de faptul ca miroase frumos, alta calitate nu am putut sa ii gasesc. Nu fixeaza aproape deloc, nici macar o fixare flexibila nu mi s-a parut ca ofera.


2.Masca Avon cu mandarine si kiwi
Mirosul intr-adevar e senzational, dar in rest....nu mi s-a parut sa fie hidratanta, nu lasa parul moale si oricat de mare este cantitatea pe care o folosesti tot ai impresia ca nu ai pus nimic pe par. 


3.Lapte demachiant Doina
Cred ca nu am avut de lucru cand m-am gandit sa il cumpar sa vad cum e:)) Nu este deloc potrivit pentru tenul gras, pentru ca este mult prea hidratant si lasa o pelicula grasa pe piele, nu l-am putut folosi in zona ochilor pentru ca ma irita, iar mirosul poate unora li se pare frumos, dar mie nu mi-a placut deloc.


4.Sampon Elseve pentru par vopsit
Nu vreti sa stiti cum imi incurca parul...Dupa ce ma clateam, puteam sa folosesc orice balsam ca tot nu mai puteam sa imi trec degetele prin par. De pieptanat dupa aceea nu mai zic...


5.Crema pentru epilat Elmiplant
Chiar daca pe ea scrie ca este pentru piele sensibila, pe mine m-a iritat ingrozitor, nici nu vreau sa imi amintesc.:))


6.Pudra compacta Elf
Chiar daca sunt o mare fana a produselor Elf, pudra aceasta nu m-a ajutat cu nimic. O aplicam si dupa vreo ora incepea sa imi luceasca tenul ca si cand nu as fi folosit nimic pentru a fixa machiajul.


Ceea ce ma incanta este faptul ca au fost mai multe produsele care m-au cucerit decat cele care m-au dezamagit in 2011.

Pe voi ce produse v-au nemultumit in anul care tocmai a trecut?


                                                                      O zi frumoasa!

4 comentarii:

  1. Omg=)) deci fixativul ala e groaznic.:|
    Nu cred ca exista un produs mai prost ca ala.Ieri i-am dat ultima sansa si dupa jumatate de ora parul imi statea intins,lipit de cap,fara pic de volum.E groaznic

    RăspundețiȘtergere
  2. @dedeeaAsa este, Dedeea, nici mie nu mi-a placut deloc:| Daca vrei un fixativ care chiar are putere ok de fixare poti sa incerci de la Nivea, eu l-am avut pe cel pentru par blond de doua ori si mi-a placut foarte mult. pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Laptele demachiant de la Doina nu este cel mai indicat pentru tenul gras. Mie imi place emulsia cu castraveti de la Doina care are o textura lejera , lichida . Mirosul nu este pe placul meu dar imi place ca elimina machiajul forte repede si in cazul meu nu irita ochii. Si este numai 5 lei . :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @makeupbygeo27M-am convins si eu ca laptele demachiant de la Doina este ok pentru tenul mai uscat...Sa sti ca mi-am notat deja pe un biletel de emulsia cu castraveti, pentru ca mi se termina demachiantul si cred ca nu am nimic de pierdut daca o incerc.:)

    RăspundețiȘtergere