11 dec. 2011

Favourite products: Avon

        Hey girls!
        Eu folosesc produse de la Avon de mult timp, de unele nu am fost tocmai multumita, dar majoritatea mi-au placut foarte mult. Am incercat destul de multe si tocmai de aceea m-am gandit sa va prezint cateva din produsele mele preferate de la aceasta firma.
        Unele poze le-am luat de pe net deoarece am terminat produsele respective si nu aveam cum sa le fotografiez:)

1.Mascara Super Shock
Mie mi-a lasat o impresie foarte buna-imi place periuta care separa genele, nu le incarca si confera volum.




2.Parfum Incandessence
Am mai incercat si alte parfumuri de la Avon, dar acesta este preferatul meu. Imi da o senzatie de liniste, de calm...


3.Lotiune pentru corp Naturals (capsuni si guava)
E imposibil sa nu te indragostesti de produsele din gama Naturals la cat de bine miros:X Si cum eu ador mirosul de capsuni cred ca intelegeti de ce iubesc aceasta lotiune:X


4.Crema hidratanta pentru picioare Foot Works
Am incercat multe produse din gama Foot Works si pot sa spun ca mi se pare foarte ok, dar aceasta crema este preferata mea deoarece nu doar hidrateaza foarte bine, ci si inmoaie pielea de pe talpi, lasand-o foarte fina.


5.Vitamin Moisture Avon Care
V-am mai spus ca imi place, nu?:X E hidratanta, miroase frumos, are factor de protectie solara si eu zic ca poate fi folosita si de catre persoanele cu ten gras.


6.Daily correcting lotion
Vreau sa o mai folosesc putin ca sa imi formez o parere cat mai obiectiva despre ea, dupa care promit ca urmeaza un review.:)


7.Ultra Color Rich lipstick (twinkle pink)

Imi place foarte mult acest ruj-este cremos, rezista, nu se aduna pe buze, iar nuanta aceasta imi vine foarte bine;;)


8.True Color Quad
Ador nuantele acestea de mov, pot sa le folosesc atat pentru un machiaj de zi, cat si pentru unul de seara.


9.Avon sparkle lash and line
Foarte potrivit pentru machiajul de seara...Imi place ca rimelul nu contine foarte mult sclipici, doar niste particule discrete care se vad foarte frumos pe gene.


10.Creion Color Trend (silver)
Pot sa spun ca am devenit dependenta de acest creion, am ajuns sa il folosesc aproape la fiecare machiaj si sa imi fie nelipsit din geanta:)) Il aplic de obicei in coltul intern al ochiului-are efect iluminator, scoate ochii in evidenta, da un plus de stralucire si luminozitate intr-un machiaj mai dark, e moale, se aplica usor...e PERFECT:))


11.Eye liner glimmerstick diamonds 
Imi plac enorm aceste creioane retractabile, eu le folosesc pe pleoapa superioara in loc de tus (dar merg si pe waterline daca insistati putin). Sunt foarte practice pentru ca nu trebuie sa stau sa le ascut si se aplica usor, nu sunt uscate. Cel mai mult imi place nuanta smokie diamonds deoarece e mai putrabila ziua, in special pentru parul meu blond e mult mai ok decat vreo nuanta de negru care nu da intotdeauna bine la un machiaj de zi.


12.Agenda
Agenda aceasta am cumparat-o acum ceva timp impreuna cu revista Avantaje. E atat de frumoasa coperta incat ma determina sa o deschid de fiecare data cu placere si in plus in interior sunt niste poze foarte dragute cu diferite produse de la Avon...E perfecta pentru fete;;)



Cam acestea ar fi produsele mele preferate de la Avon, mai sunt o gramada care imi plac dar le-am ales pe cele care m-au convins 100%. Va pup si va doresc.......




                                                                    O zi frumoasa!

   

2 comentarii:

  1. Ce rau imi pare ca am ratat agenda cu revista Avantaje .. E asa de cute!!

    RăspundețiȘtergere
  2. @It's Friday SomewhereDa:X Imi face o deosebita placere sa o folosesc. Stai linistita, sigur vor mai fi ocazii sa faci rost de una poate chiar mai draguta:*

    RăspundețiȘtergere