18 dec. 2011

DIY: Solutie pentru indepartarea lipiciului de pe pensule

        Hey girls!
        Nu mai este mult si vine Craciunul:X Maine mi-am propus si eu sa imi impodobesc bradutul, sper sa fie Mos Craciun cat mai darnic anul acesta pentru ca am fost cuminte;;):))

        V-am spus intr-o postare mai veche ca am incercat sclipiciul pentru ochi si ca voi mai incerca si alte culori pentru ca imi place foarte mult. Well...stiti ca este nevoie de lipici pentru gene false pentru a aplica sclipiciul si de asemenea este nevoie de o pensula "sacrificata". Eu cand m-am machiat am folosit o pensula no-name, ca sa nu regret daca nu o mai pot spala.
        Aseara insa mi-a venit o idee pentru curatarea ei. Am pus ideea in practica, a functionat si acum vreau sa v-o prezint si voua.


Aveti nevoie de:

*Sampon
*Balsam
*O cana cu putina apa (aproximativ de un deget)
*O lingurita pentru amestec

1.Puneti in cana cu putina apa o cantitate de sampon si o cantitate egala de balsam. Samponul are rolul de a curata, iar balsamul inmoaie perii pensulei, ajutand la diluarea lipiciului.

2.Amestecati compozitia cu ajutorul unei lingurite


3.Introduceti pensula in cana si lasati-o acolo cateva ore. (eu am lasat-o peste noapte)


4.La final, clatiti pensula cu putina apa calduta si lasati-o la uscat pe o suprafata orizontala. O sa remarcati ca nu este doar curata, fara urma de lipici sau sclipici, ci si foarte fina;;) (scuzati calitatea pozei)


        Voi ce metoda folositi pentru a indeparta lipiciul de pe pensule?


                                                                   O zi frumoasa!


             

Un comentariu:

  1. @Betty ReviewsMultumesc pentru recomandare, chiar nu stiam de existenta unui astfel de produs:"> O sa ma interesez de el la urmatoarea tura de shopping. Multumesc inca o data:*

    RăspundețiȘtergere