14 mar. 2014

Produsele Organic Baby

Intr-o zi, pe la sfarsitul lunii februarie, eram in cautarea unor site-uri cu produse cosmetice de calitate...asa ca am descoperit magazinul online organicbaby.ro. Dupa ce am "rasfoit" putin site-ul, am aflat ca sunt recunoscuti ca unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de produse cosmetice organice din Romania.

Pe langa faptul ca au un ambalaj interesant si atractiv, produsele lor sunt organice, de calitate, promovand un stil de viata natural si sanatos. Cu siguranta veti gasi ceva pe placul vostru, deoarece sunt disponibile produse dintr-o multime de categorii: cosmetice bio, produse pentru casa, produse pentru bebelusi, alimente organice, mancare bio, produse pentru diferite afectiuni, etc.

Evident ca am pus si eu ochii pe cateva dintre produsele lor, pe care mi-as dori sa le incerc mai devreme sau mai tarziu:
















Evident ca nu am putut sa ocolesc sectiunea cu oferte, unde am remarcat la pret redus: Corectorul organic (nuanta medium),  Grisine bio din grauCacao solubila din orzLotiune tonica cu citrice (ten mixt/gras)Ruj de buze (hot chocolate)

Transportul prin curier este gratuit pentru comenzi de peste 79 de lei (in Bucuresti), si pentru comenzi de peste 174 de lei (in celelalte orase). Modalitatile de plata sunt diverse, iar promotiile nu lipsesc. 

Voi ati comandat produse de la ei?
Spor la cumparaturi! 

2 comentarii:

  1. Eu mi-as dorii sa incerc cat mai curand- Lotiune tonica cu citrice (ten mixt/gras).
    Pupici si Un Weekend de Vis!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt tare curioasa cum e aceasta lotiune tonica. Multumesc, la fel iti doresc si tie...pupici :*

      Ștergere