5 mar. 2014

Favoritele lunii februarie

Nu am mai scris o postare cu favoritele lunii de foarte mult timp, chiar imi era dor sa va arat ce produse am mai folosit si sa va spun pe scurt parerea mea despre ele...Asadar, produsele pe care le-am folosit cel mai mult in luna februarie sunt urmatoarele:



~Tratament cu ulei de argan pentru toate tipurile de par (Avon)~
 E un produs bun, nu pot sa spun ca a facut minuni pentru parul meu, dar imi place. E hidratant, il aplic dupa fiecare spalare pe varfuri si de cand il folosesc pot sa spun ca nu mai am varfurile chiar asa de uscate.

~Lotiune autobronzanta Deliplus~
 Am cumparat-o vara trecuta din Spania, nu "bronzeaza" foarte tare, dar in luna februarie nici nu a fost cazul sa imi doresc un bronz prea intens. Ce imi place la aceasta lotiune este faptul ca si hidrateaza si miroase superb, de obicei autobronzantele au tendinta de a usca pielea.

~Servetele demachiante Septona~
 Cred ca sunt cele mai bune servetele demachiante din cate am incercat pana acum, indeparteaza foarte bine machiajul, miros frumos si sunt accesibile la pret.

~Crema matifianta Moisture Match Garnier~
 Imi place enorm aceasta crema, e cea mai buna si mai potrivita crema pentru tenul meu gras din tot ce am incercat pana acum...o mai folosesc putin (ca sa ma conving in totalitate) si dupa aceea revin cu un review.

~Gel de curatare revigorant (ten normal si mixt) Nivea~
 Desi la inceput nu am fost foarte incantata de el (nu stiu din ce cauza), dupa ce l-am folosit o perioada mai indelungata atat dimineata, cat si seara, a inceput sa imi placa. Cel mai mult apreciez faptul ca e un gel bland, care curata si indeparteaza excesul de sebum fara sa usuce, fara sa simt ca ma "strange" pielea dupa ce il folosesc.

~Masca exfolianta cu arbore de ceai si castravete (Avon)~
 Nu pot sa spun ca e un produs deosebit, cum nu am mai intalnit pana acum...dar imi place taaare mult sa o iau jos de pe fata dupa ce se usuca, plus ca e destul de racoritoare si revigoranta.

~Sampon Gliss ultimate oil elixir~
 Se putea sa nu existe un sampon Gliss printre favoritele lunii? Evident ca nu :))

~Bronzer Isabelle Dupont (Golden)~
 Desi o perioada am si uitat ca am acest bronzer si l-am folosit tot pe cel de la Elf (gama Essentials), acum l-am redescoperit, parca imi place mai mult decat mi-a placut initial, ba chiar il folosesc zilnic de mai bine de o luna.

~Pudra Astor Anti Shine Mattitude~
 Review aici.

~Fard mono Kiko (122)~
 Nu cred ca pot sa va explic cat de mult imi place acest fard...nuanta, rezistenta, modul in care il pot blendui, felul in care arata pe pleoape...e perfect!!!

~Mascara Rimmel Extra Lash~
O alta mascara de la Rimmel care imi place tare mult, alungeste, confera volum, nu incarca genele si nici nu le lipeste. A costat doar 15 lei.

P.S: Intre favoritele mele pentru luna februarie se afla si fondul de ten Affinitone Mineral de la Maybelline (review aici), doar ca am uitat sa il pozez :">

Voi ce produse ati folosit cel mai mult in luna februarie?
Va pup dulce!

9 comentarii:

  1. Cum e samponul de la Gliss? Mi-a zis cineva ca-i foarte incantata de el. As vrea sa-l incerc si eu. In curand:) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte bun, lasa parul moale si usor de pieptanat, face spuma, miroase placut...doar pentru persoanele cu parul foarte gras nu il recomand, deoarece fiind un sampon atat de hidratant, are tendinta de a face parul sa se ingrase si mai repede. Cu siguranta il recomand persoanelor cu parul uscat, degradat, sau greu de pieptanat. Pupici :*

      Ștergere
    2. Acum eu ce ma fac? Parul meu se ingrasa repede dar e si uscat si degradat :))))) In fine, se ingrasa foarte repede deci poate nu e cea mai buna solutie! Te pup

      Ștergere
    3. Si al meu se ingrasa la radacina, dar e uscat si degradat pe lungime, deci te inteleg perfect :)) Indiferent de samponul pe care il folosesc, il spal o data la doua zile si atunci e totul ok :D Eventual il incerci si tu si vezi ce si cum :* pupici

      Ștergere
    4. Sau poti sa folosesti un sampon uscat (cel de la Balea, de exemplu) pt radacini cand vezi ca se ingrasa...si asa il speli eventual doar ziua urmatoare :*

      Ștergere
  2. Hello! :) Te invidiez pentru cat de multe produse ai reusit sa introduci in favoritele lunii. Eu abia reusesc sa introduc 5 produse. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu in fiecare luna sunt asa multe, dar de data aceasta asa s-a nimerit :)) pupici :*

      Ștergere
  3. Eu tocmai am terminat uleiul de la Avon, trebuie sa-l recumpar:D. Pupici!
    http://miss-lorrie.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca il recumperi, inseamna ca ti-a placut destul de mult :D pupici :*

      Ștergere