30 ian. 2013

Review: Balea Trend it Up (Crema de intins parul)

Salut, frumoaselor!
In vacanta de iarna am ajuns intr-un magazin DM si, cum aveam nevoie de o crema care sa imi disciplineze putin parul ondulat, am pus ochii pe aceasta de la Balea. In general imi plac produsele lor si mi-am zis ca merita sa o incerc sa vad ce poate...am facut bine ca am luat-o pentru ca sunt chiar multumita de ea. Dupa ce am folosit-o o perioada si mi-am format o parere clara, zic eu ca e timpul sa impartasesc aceasta parere cu voi:


Aceasta crema se aplica pe parul umed si isi face efectul cel mai bine daca va uscati parul cu ajutorul uscatorului. Eu de cand o folosesc am mai rarit-o cu placa, chiar daca efectul nu este identic, imi ajuta parul sa stea suficient de drept. Nu vreau sa ma lungesc prea mult sau sa va plictisesc prea tare, asa ca am sa va spun direct ce imi place si ce nu imi place la ea:

Pro:
+Are un miros placut, dar nu persista prea mult timp pe par incat sa devina deranjant
+Lasa parul fin si mult mai usor de pieptanat
+Parul nu se mai electrizeaza atat de tare
+Se consuma greu deoarece e consistenta si ajunge o cantitate mica pentru o aplicare
+Parul meu este mult mai drept, in special daca il usuc cu uscatorul, se onduleaza doar putin la varfuri
+Are un pret foarte accesibil (aprox. 12 Ron)

Contra:
-Tinde sa reduca putin volumul parului
-Daca aplicati prea multa sau o intindeti prea aproape de scalp ingrasa parul
-Ambalajul e putin deranjant, trebuie sa scuturati bine recipientul deoarece crema e destul de groasa si iese cam greu (eu zic ca mai bine l-ar fi facut cu pompita)

Eu sunt multumita, la pretul pe care il are nici nu ma asteptam sa fie mai buna. Nu stiu daca o sa o cumpar din nou dupa ce mi se termina pentru ca vreau sa incerc un astfel de produs si de la alte firme, dar daca aveti nevoie de ceva care sa va imblanzeasca parul, puteti linistite sa o cumparati.

Voi ati incercat-o? Daca da, ce impresie v-a creat?
Va pup dulce!

9 comentarii:

  1. Ai ve-o recomandare pentru un produs ce poate sa intensifice volumul parului? Am incercat cu un produs de la Gerovital Plant dar nu tien mai mult de 2 zile. A-i vre-o propunere de produs?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat pana acum niciun produs pentru volum deoarece nu am avut nevoie...dar un truc bun pe care il poti folosi este sa iti usuci parul cu capul in jos :*

      Ștergere
  2. hei,tocmai organizez un giveaway la mine pe blog si anume primul meu giveaway. mi-ar face placere sa te inscrii si tu!:*
    http://thatswhywesmile.blogspot.ro/2013/02/my-first-giveaway.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac produsele de la Balea, sunt ieftine si de cele mai multe ori, sunt si bune.

    RăspundețiȘtergere