8 feb. 2015

Favoritele lunii Ianuarie (2015)

Reusesc si eu sa scriu azi postarea cu favoritele lunii ianuarie...cu putina intarziere, ce-i drept. In luna care tocmai a trecut, nu am avut foarte multe produse favorite, dar cele pe care le-am folosit cel mai mult chiar mi-au placut si mi-au fost de mare folos:



Cu toate ca imi gasesc greu o crema pentru fata care sa imi placa. aceasta mi-a intrecut asteptarile. Singurul ei defect e ambalajul, mereu prefer cremele in tub pentru ca mi se pare mult mai igienic...dar in rest e foarte buna si lejera, v-o recomand! 


Desi am mai avut balsamuri pentru buze de la Nivea (cele care confera si putina culoare), nu m-au impresionat la capitolul hidratare, dar acesta e foarte bun, il folosesc de cateva ori/zi. 


Acesta este produsul meu preferat pe care l-am primit in urma campaniei Marillys. Hidrateaza si miroase tare bine. 


Descoperirea lunii pentru mine este, cu siguranta, acest sampon uscat. L-am cumparat intamplator din DM pentru ca nu il aveau pe raft pe cel de la Balea si aveam nevoie urgenta de un astfel de produs. Imi place mult, iar daca sunteti interesate, ii voi face un review.


Acest creion pentru ochi este unul din produsele pe care le-am primit pentru testare de la Depozitul de Frumusete. Imi place mult, l-am folosit aproape zilnic, si voi scrie mai multe despre el in curand.

Voi ce produse ati folosit in luna ianuarie?
Va pup dulce!

8 comentarii:

  1. Si mie imi place samponul uscat! 😁

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesanta crema! Si eu le prefer pe cele la tub :D
    O sa o caut si eu in Lidl! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se impaca bine cu tenul gras, mixt sau normal pt ca e lejera si destul de subtire :* pupici

      Ștergere
  3. n-am vazut aceasta crema pe la lidl! eu am avut probleme cu balsamul de buze marillys, s-a rupt din toate directiile :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate nu se gaseste chiar tot timpul, tin minte ca si eu o data eram suparata ca nu gaseam demachiantul de la Cien :)) Nu stiu ce sa zic, eu nu am avut nicio problema cu el...:*

      Ștergere
  4. si mie imi place balsamul Marillys super mult <3

    RăspundețiȘtergere