20 ian. 2015

Review: Autobronzant Alverde

V-am promis inca de anul trecut ca voi face un review pentru acest autobronzant Alverde, iar acum, in sfasit, a venit momentul sa va vorbesc despre el.

Ca sa intelegeti de ce anume o sa il laud atat de mult in aceasta postare, vreau sa va spun ca pentru mine este oficial produsul anului 2014 :)) Am incercat o multime de autobronzante, unele mi-au placut mai mult, iar altele mai putin...dar acesta imi place in totalitate!!!

Daca sunteti foarte albe (la fel ca mine), intelegeti cat e de important sa gasiti un autobronzant bun, care sa semene cat mai mult cu bronzul natural. Dupa cum v-am mai zis, acesta este un produs-minune pentru mine si zilele trecute am fost prin DM, dar nu mai era niciunul si cand am intrebat-o pe una din fetele de acolo cand vor mai primi, mi-a spus ca nu stie. Oricum, cand il gasesc, imi fac stoc! :)) Ei bine, haideti sa incepem cu parerile:


  • Are un miros tare placut in momentul cand il aplicam pe piele, iar mirosul specific de autobronzant nu este prea puternic.
  • Are o textura destul de lejera, motiv pentru care se si absoarbe rapid in piele.
  • Este hidratant. De obicei cand folosesc autobronzante mi se intampla sa imi simt pielea uscata, dar cu acesta nu am avut probleme de genul.
  • Bronzul incepe sa se vada chiar dupa cateva ore de la prima aplicare. Asadar, daca doriti doar o nuanta discreta, este suficient sa aplicati produsul o data, iar daca doriti sa fiti ca venite de la mare, va dati de 3 ori si ati rezolvat problema.
  • Nu pateaza hainele, doar daca transpirati s-ar putea sa vedeti ceva pete pe hainele mai deschise la culoare. Oricum, iese foarte usor la spalat.
  • Nuanta obtinuta este una foarte frumoasa, destul de aproape de bronzul natural. Pana acum niciun autobronzant nu m-a ajutat sa obtin o culoare atat de naturala.
  • Pe mine bronzul ma tine o saptamana si se duce treptat dupa fiecare dus. Dupa o saptamana, evident, trebuie sa imi exfoliez pielea, dar niciun alt autobronzant nu m-a tinut chiar 7 zile.
  • Are un pret accesibil, eu l-am luat cu 22 de lei.
Exact ca in cazul oricarui autobronzant, si acesta trebuie aplicat pe pielea curata si exfoliata...si nu uitati dupa aplicare sa va spalati bine de tot pe maini si sa asteptati 10-15 minute inainte de a va imbraca!

Ati folosit acest autobronzant? Ce alte autobronzante bune imi recomandati?
Va pup dulce!


4 comentarii:

  1. Deci il ador! A fost o revelatie anul trecut si va fi must have si anul acesta.
    In schimb nu suport mirosul, mai ales dupa 2-3 ore... Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place si tie! Crede-ma ca sunt autobronzante care miros muuult mai urat :)) pupici :*

      Ștergere
  2. M-ai convins! Mi-am luat autobronzantul de la Balea ... l-am prins la reduceri numai ca nu mi se pare vreo diferența! Il voi încerca pe asta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Autobronzantul de la Balea bronzeaza foarte putin...si eu am unul si il tot ocolesc, l-am folosit mai demult si ma dadeam intr-una cu el, dar cum ai zis tu, nu observam mare diferenta, asa ca l-am lasat deoparte :)) Incearca-l pe acesta, nu o sa iti para rau! pupici :*

      Ștergere