16 iun. 2014

Campanie de testare Gerble si BuzzStore

De cand ma stiu mi-au placut dulciurile...si intotdeauna mi-a fost greu sa ma abtin mai ales daca aveam ceva delicios prin casa. Asadar, am fost foarte incantata cand am aflat de campania celor de la BuzzStore, prin intermediul careia aveam sansa de a testa biscuitii dietetici Gerble

Spre marea mea bucurie, am aflat ca sunt printre cei 100 de norocosi care vor primi acasa pachetul magic, care are urmatorul continut: 



~Biscuiti cu miere si castane~ 

~Biscuiti cu tarate de ovaz~ 

~Biscuiti cu miere si susan~ 

~Biscuiti cu muesli si ovaz~ 

~Biscuiti soia-smochine~ 


In primul rand, pachetul a ajuns in siguranta, ambalat cu grija. Am fotografiat toate produsele, dupa care am si inceput sa desfac cutiile cu biscuiti si sa ma bucur de continutul lor.

Imi place tare mult faptul ca biscuitii sunt ambalati in pachetele de cate 3, 4 sau 5 bucati. Asadar, sunt usor de luat cu noi cand suntem plecate si ne gandim ca avem nevoie de o mica gustare pe parcursul zilei.

Pe langa faptul ca sunt deliciosi, acesti biscuiti sunt si satiosi. Contin faina integrala, fibre, Omega 3...tot ce vrei :)...si au un continut redus de sare, zahar si grasimi. Asadar, putem sa mancam ceva dulce si satios, fara sa facem rau siluetei noastre.

Eu am observat ca dupa ce iau cativa biscuiti Gerble la gustare, nu mai simt nevoia de a cauta dupa alte dulciuri. Imi plac mult toate sortimentele, iar preferatii mei sunt cei cu miere si castane, urmati de cei cu miere si susan (gustul de susan chiar se simte). 

Daca doriti si voi sa participati la campanii de testare BuzzStore, va puteti inscrie aici.
Va pup dulce!

3 comentarii: