27 mar. 2014

Produse noi pe baza de ulei de argan (Moroccan Natural) pe OrganicBaby.ro

Cu siguranta ati auzit din mai multe surse cat de benefic este uleiul de argan si ce rol important are in mentinerea sanatatii si frumusetii.

"Uleiul de argan este extras din semintele fructelor de argan. Uleiul de argan este o resursa rara si valoroasa pentru tratarea a multiple probleme de natura cosmetica si medicala. Acesta contine un procent ridicat de acizi grasi esentiali si fenoli, fiind mult mai rezistent la oxidare decat uleiul de masline. De asemenea, contine vitamina A, acizi grasi omega-6 si omega-9 care ofera organismului multe dintre beneficiile specifice substantelor antioxidante. 

Beneficiile pentru sanatate a uleiului de argan implica: tratarea pielii uscate, eczemelor, acneei, ridurilor, etc. Uleiul de argan este folosit pentru intretinerea si frumusetea pielii, parului, unghiilor. Are proprietati hidratante si protejeaza pielea, astfel incat poate fi utilizat pentru masajul pielii, inclusiv la bebelusi. " (Sursa)

Ei bine, acum puteti gasi pe OrganicBaby.ro cateva produse noi pe baza de ulei de argan, acestea fiind:

Tratament pentru par pe baza de ulei de argan (Aici)

Ulei de argan cu efect de stralucire (Aici)

Ulei de argan pentru ten luminos (Aici)

Ulei din seminte de cactus prickley Pear (Aici)

Ulei hidratant pentru zona ochilor (Aici)

Dintre toate produsele prezentate, pe mine ma tenteaza cel mai tare Tratamentul pentru par pe baza de ulei de argan, deoarece prin ceea ce contine (ulei de argan, ulei de rozmarin, ulei de lavanda, ulei de cedru, lime, Geraniol, Vitamina E, etc) are proprietati regererante, da stralucire parului si ajuta in prevenirea despicarii varfurilor, si nu numai. 

Ce produs va tenteaza din cele prezentate?
Spor la cumparaturi! Va pup dulce!

2 comentarii: