5 aug. 2012

Review: Garnier BB Cream

Hey girls!
In luna mai am avut marele noroc de a ma numar printre castigatoarele unui BB cream pe blogul Andei Zelenca. Inca de cand a aparut pe piata mi-am dorit sa il testez si din fericire dorinta mi s-a indeplinit.

De cand l-am primit l-am folosit aproape in fiecare zi si am ales sa ii fac doar acum un review pentru a-mi forma o parere cat mai concreta despre el.

Conform celor spuse de ei, acest produs este un 5 in 1, care:

  •  netezeste 
  •  hidrateaza
  •  corecteaza
  •  ilumineaza 
  •  protejeaza
Eu am nuanta light si am fost putin surprinsa cand l-am folosit prima data deoarece mi se parea prea inchis la culoare. Cu toate acestea, se adapteaza foarte frumos pe ten si nu mai pare deloc inchis dupa aplicare.

Are o putere de acoperire mica, asa ca este mai potrivit pentru persoanele care au un ten lipsit de imperfectiuni. Poate fi folosit ca baza pentru fondul de ten, fara sa mai folosim crema hidratanta inainte.

Confera un finish sanatos, dar semi-lucios, de aceea este mai potrivit pentru persoanele cu tenul normal sau uscat decat pentru cele cu tenul gras. Eu am folosit pudra matifianta si cam in 3 ore a trebuit sa o refolosesc, dar cum am tenul gras m-am obisnuit sa am mereu la mine pudra si servetele matifiate, asa ca asta nu reprezinta o problema.

Plus:
+Consistenta lejera il face sa fie produsul perfect pe timp de vara
+Se adapteaza nuantei naturale a tenului
+Hidrateaza
+Are SPF
+Confera un finish sanatos si luminos
+Uniformizeaza nuanta tenului

Minus:
-Are putere mica de acoperire
-Nu este tocmai potrivit pentru tenul gras

Voi l-ati incercat? Daca da, v-a placut?

Va pup dulce!

2 comentarii:

  1. Imi place mult aspectul oferit tenului de acest produs! Singurul mare punct negativ este faptul ca imi provoaca o reactie alergica cu efecte neplacute tenului.... Sunt invidioasa pe cele care nu au problema asta :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca nu e potrivit pentru tine sau faci alergie la vreun ingredient...se mai intampla:*

      Ștergere