8 aug. 2012

Bunatati de la ELF!!!

Hey girls!
Dupa ce am primit saptamana trecuta mail cu noutatile de la Elf si am vazut ca urmeaza sa scumpeasca produsele, m-am gandit ca nu ar fi rau sa dau o comanda pentru ca oricum aveam nevoie de niste bunatati de la ei.

In urma cu vreo ora am ajuns acasa de la posta, si cum ma entuziasmez ca un copilas mic de cate ori imi cumpar ceva, am zis ca ar fi dragut sa va arat si voua cu ce m-am rasfatat:


~Pensule pentru ochi Essential~

 ~Pensula Kabuki~

 ~Pudra bronzanta (warm tan)~

 ~Primer fard de pleoape~

 ~Spray fixator pentru machiaj~

 ~Buretei pentru fond de ten~

 ~Pudra High Definition~

 ~Primer mineral~

 ~Crema iluminatoare (spotlight)~

~Baton corector (honey)~
(cadoul de la ei)

Prima impresie dupa ce le-am desfacut a fost una buna, dar cel mai mult mi-a placut pensula kabuki pentru ca este extrem de fina. Acum urmeaza o perioada de testari intense:)), o perioada in care incerc sa revin cu pareri. Daca va intereseaza mai mult un anumit produs va rog sa imi spuneti si voi incerca sa ii fac review cat de repede pot:*

Voi ce ati mai incercat de la ELF?

Va pup dulce!

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Eu zic ca e destul de bun, fixeaza machiajul si daca il folosesti impreuna cu un primer ajuta produsele sa stea mai mult timp la locul lor:* Eu zic ca merita pentru ca se consuma greu, oricum eu nu il folosesc chiar in fiecare zi, ci doar atunci cand am nevoie de un machiaj mai rezistent.

      Ștergere
    2. Multumesc mult :* Cred ca am sa il cumpar.

      Ștergere
    3. Cu multa placere:* Daca il cumperi sunt curioasa sa aflu si parerea ta:*

      Ștergere