19 iul. 2012

Review: Vichy Normaderm

Hey girls!
In luna mai am avut norocul de a ma numara printre castigatoarele cremei Vichy Normaderm, la concursul organizat de Ionny. Imi doream tare mult sa testez aceasta crema deoarece dintotdeauna m-am confruntat cu un ten dificil care mi-a dat multe batai de cap.

De la sfarsitul lunii mai am inceput sa o folosesc atat dimineata cat si seara (dupa demachiere, gel de curatare, lotiune tonica) si am ales sa fac doar acum acest review pentru a-mi forma o parere cat mai clara despre efectele acestei creme. Pot sa va spun ca nu m-a dezamagit, ba din contra, m-a impresionat placut.



Crema promite sa rezolve principalele semne ale tenului cu probleme: imperfectiuni, pori dilatati, luciu, roseata, pete, relief neuniform...ei bine,din pacate, majoritatea acestor probleme nu imi sunt straine...

Partea buna e ca aceasta crema m-a ajutat foarte mult, inainte am folosit lotiunea corectoare de la Avon Clearskin professional, care mi-a rezolvat mare parte din probleme, iar Vichy Normaderm a venit perfect ca o completare la grija pe care i-am acordat-o tenului meu in tot acest timp.

Parerea mea:
  • Are un miros placut si discret
  • Imi place ambalajul in tub pentru ca este igienic si putem sa scoatem exact cantitatea dorita
  • Se absoarbe foarte repede in piele
  • Nu lasa pelicula grasa pe ten
  • Este foarte ok ca baza de machiaj
  • Ajuta la reducerea secretiei de sebum
  • Dupa folosiri repetate am observat o usoara reducere a petelor cauzate de acnee (si acesta cred ca e cel mai important aspect pentru mine)
Eu sunt multumita de ea si ma bucur ca am avut ocazia sa o testez, mi-am dorit de mult timp sa folosesc o crema Vichy si se vede ca asteptarea mi-a fost rasplatita.

Voi ati incercat-o? Daca da, ce parere v-a facut?

2 comentarii:

  1. si mie imi place tare mult..am primit-o spre testare si pt ca m-a convins cand se termina o sa mi-o recumpar:x

    RăspundețiȘtergere