28 nov. 2011

Top 5: Sampon si balsam

        Hey girls!
        Astazi m-am gandit sa fac pentru voi un top 5 al sampoanelor si balsamurilor mele preferate. Parul meu este destul de dificil (gras la radacina si uscat sau chiar deteriorat la varfuri), asa ca nu este usor sa gasesc un produs pentru ingrijirea lui de care sa fiu 100% multumita. Totusi m-am gandit la cateva produse de care am fost multumita si care m-au ajutat de-a lungul timpului.
        Un lucru este insa sigur: Nivea si Gliss sunt marcile mele preferate cand vine vorba de ingrijirea parului. Va las cu cele doua topuri:) :


Sampoane:

5.Dove heat defence

        Eu am fost multumita de acest sampon, nu mi-a ingrasat si nici nu mi-a incurcat parul. Eu zic ca merita folosit de persoanele care folosesc des aparatele pentru coafat sau care isi usuca des parul cu uscatorul. Poate ca nu se vede mare diferenta datorita unui sampon, dar parul coafat des trebuie ingrijit cu mare atentie, iar un sampon cu ser protector reprezinta un prim pas in aces sens.:)


4.Nivea Diamond Gloss

        Chiar daca este un produs care promite sa dea stralucire parului, nu mi s-a parut ca ar avea efect de ingrasare. L-am folosit cu placere, miroase foarte bine si lasa parul moale, mie mi s-a parut ca ii da si un aspect mai sanatos.:)


3.Nivea Brilliant Blonde

        Este singurul produs pentru par blond pe care l-am folosit si pot sa spun ca am fost multumita de el. In ceea ce priveste nuanta parului chiar nu pot sa spun ca are efecte vizibile, dar imi place pentru ca lasa parul moale (ca toate sampoanele Nivea), usor de pieptanat si nici nu il ingrasa.Cum parul blond necesita ingrijire speciala, cred ca este samponul perfect pentru mine:)


2.Gliss Total Repair

        Imi place foarte mult acest sampon: miroase foarte bine, face spuma (motiv pentru care nu trebuie cantitate prea mare la o spalare), lasa parul moaaaleee, practic il descurca (nu am parul incalcit deloc dupa ce il folosesc si aceasta este o raritate penru mine) si in plus chiar este hidratant. Poate ca ingrasa o idee parul, dar oricum il spal o data la 2 zile asa ca nu este asta o problema. Prefer sa am parul moale si hidratatat si sa trebuiasca spalat la doua zile decat sa il am aspru, cum patesc cu majoritatea sampoanelor.


1.Pantene aqua light

        Dupa cum vedeti, acesta este samponul meu preferat:X Mi-a fost foarte de folos azi-vara: miroase superb, curata foarte bine, face spuma, nu incurca parul (desi initial m-am asteptat sa il incurce pentru faptul ca este un sampon lichid, nu crema), si pot amana cu o zi spalarea lui, deci este perfect pentru parul gras. Din toate sampoanele folosite, acesta mi s-a parut cel mai bun, chiar nu ii gasesc defecte:) 




        Si acum ca am vorbit despre sampoane, urmeaza un top 5 al balsamurilor de par care m-au convins ca merita folosite si refolosite:



Balsamuri:


5.Dove heat defence

        Acest balsam de par vine in completarea samponului datorita serului protector ce apara parul de caldura generata de aparatele de coafat. Mie mi-a placut pentru ca lasa parul moale si consider ca ar trebui folosit de persoanele care isi intind sau onduleaza parul des. (asa ca mine:)) )


4.Gerovital Plant (balsam pt toate tipurile de par)

        Ce m-a cucerit din prima la acest balsam este mirosul: miroase fooooaaarte bine, nu stiu cu ce sa il asociez, si acest miros persista in par si dupa ce parul se usuca si se accentueaza daca il coafam. Mi-a placut si nu m-ar deranja sa il mai folosesc si altadata:) (mai ales ca sunt indragostita de produsele cosmetice romanesti- foarte bune calitativ si ieftine)


3.Nivea Diamond Gloss
        L-am folosit cu mare placere, are cam acelasi efect cu samponul diamond gloss: hidrateaza, lasa parul moale si ii da stralucire.


2.Nivea Intense Repair


        L-am avut de vreo 3 ori si de fiecare data mi-a placut la fel de mult. Este foarte hidratant si potrivit pentru parul uscat sau deteriorat. 


1.Gliss Total Repair
         
        
        In primul rand scuzati calitatea imaginii...E balsamul meu preferat, are toate calitatile absolut necesare dupa parerea mea: e foarte cremos, consistent (nu trebuie cantitate mare), miroase bine si persista mirosul in par, hidrateaza si lasa parul foarte fiiiin si placut la atingere;;) L-as recumpara de nu stiu cate ori:)) (ca toate produsele  Gliss de altfel)

   
        Cam aceasta a fost postarea mea de astazi, sper ca v-a fost de folos, iar daca aveti intrebari va astept la adresa de mail beautiful_and_special@yahoo.com. Pupici!


                                                                             O zi frumoasa!




2 comentarii:

  1. Eu m-am lecuit de sampoane. Ultimul pe care l-am cumparat, Pantene Pro V Repair and nush ce... Mi-a facut matreata :| . Nu mai cred in aproape niciun produs din comert. Sunt putine care cele care au ramas favorite.

    RăspundețiȘtergere
  2. @AnaEu nu imi amintesc sa fi avut probleme mari cu vreun sampon, poate le-am nimerit sau am fost norocoasa:) Tu ce sampon folosesti?:*

    RăspundețiȘtergere