8 ian. 2015

Favoritele anului 2014

Prima mea postare din 2015...stiu, ar fi trebuit sa o scriu mai repede, iar sunt putin in urma... :(. Ce poate fi mai potrivit ca de inceput de an decat o postare cu favoritele anului care tocmai s-a incheiat? Ei bine, in 2014 am folosit cu mare placere atat produse pe care le stiam de multa vreme si carora le-am ramas fidela, dar am descoperit si produse noi care imi plac tare mult si pe care le voi recumpara mult si bine.


Cea mai buna crema pentru tenul gras ramane aceasta de la Garnier! Lejera, buna ca baza de machiaj, si eficienta impotriva sebumului in exces. Cu siguranta o voi recumpara si v-o recomand si voua. O puteti achizitiona de aici (review)

Si acest ulei de migdale dulci m-a surprins placut in 2014. E foarte hidratant si recomandat pentru ingrijire, plus ca acesta in Auchan are si un pret super accesibil. 

Exfoliantul meu preferat dintotdeauna!!! :)) Daca nu ati incercat pana acum niciun exfoliant din gama Naturals de la Avon, trebuie sa o faceti! Si daca o sa imi spuneti ca nu va vine sa il mancati, sa stiti ca nu o sa va cred... 

Una dintre descoperirile mele preferate din acest an este acest autobronzant. O sa ma tin de promisiune si o sa ii fac un review cat de curand pentru ca nu imi ajung cateva cuvinte sa il laud.

Pe la inceputul lui 2014 eram in cautarea ojei nude perfecta...si iata ca am gasit-o! Nu ma asteptam sa imi placa asa mult, dar arata tare bine pe unghii si rezista destul de mult. Am folosit-o foarte des, o data la doua saptamani sigur, daca nu si mai des. 

Fardul meu preferat! E nuanta ideala, vreau sa va spun ca pana sa descopar kitul de la Elf pentru sprancene, foloseam acest fard cand doream o conturare discreta a sprancenelor. E tare, tare bun!

De cand am descoperit aces kit minunat pentru sprancene, nu am mai vrut sa folosesc altceva. Daca l-ati avut si voi, cu siguranta intelegeti despre ce vorbesc. 

Cu corectorul acesta sunt prietena buna de mult timp, si nu cred ca ne vom certa vreodata :)) 3 corectoare din acestea am folosit in 2014 si tocmai mi-am mai cumparat unul. Il puteti achizitiona de aici.

Nici aceasta pudra nu e noua printre produsele mele preferate. Daca aveti tenul gras si v-o cumparati, nu o sa va mai lipseasca niciodata din trusa de make-up. O puteti achizitiona de aici

Si...descoperirea anului!!! Nu stiu cum sunteti voi, dar pentru mine e zi de sarbatoare cand descopar un fond de ten bun:)) Poate sunt eu prea pretentioasa, dar greu gasesc unul pe care sa il laud atata. Il puteti achizitiona de aici.  (review)


Care sunt produsele voastre preferate din 2014? Se regaseste vreunul printre cele prezentate de mine?
Va pup dulce!

8 comentarii:

  1. Chiar daca am avut o mostra din crema de la Garnier, nu am cumparat-o, dar cum sunt in cautari, chiar vreau sa mi-o cumpar in varianta mare. Mi-a placut mult cum miroase si cum se simte pe ten, asta mi-a ramas in minte. :D
    Nu sunt familiarizata cu produsele de corp de la Avon, dar ma bucur sa aflu ca au exfoliante bune. E de retinut! :)
    La mine nu e chiar o descoperire acel fond de ten, dar continui sa-l folosesc mai ales zilele astea cand am nevoie de acoperire mare.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merita sa o cumperi, chiar se simte foarte lejer pe ten! Si fondul de ten e tare bun, in special pentru persoanele care au tenul gras si/sau cu imperfectiuni! pupici :*

      Ștergere
  2. si mie imi plac cremele moisture match de la garnier, eu am avut-o pe cea roz, pentu ten uscat. m-am inteles super cu ea! autobronzantul asta pare ataaaat de interesant, abia astept review-ul! si oja nude imi place maxim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a placut si tie crema de la Garnier! O sa vina si review-ul cat de curand! pupici :*

      Ștergere
  3. fondul de ten , pudra ,exfoliantul de la avon imi plac si mie

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost mereu in dubii daca sa cumpar sau nu fondul de ten de la Rimmel... Am citit lucruri bune dar nu m-am lasat convinsa, momentan....
    Autobronzantul il folosesc si il iubesc, l-am descoperit si eu tot anul trecut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca vrei un fond de ten rezistent si cu acoperire buna, trebuie sa il incerci :* Ma bucur ca iti place si tie autobronzatul! Pupici :*

      Ștergere