10 ian. 2015

Despre FoodPanda

Vi s-a intamplat vreodata sa ajungeti acasa obosite si fara chef sa pregatiti ceva de mancare? Mie mi s-a intamplat de multe ori, si cu toate ca imi doream sa mananc ceva bun, nu aveam nicio idee si nici chef sa pun vreo eventuala idee in practica.


Cateodata se intampla sa avem niste musafiri neasteptati si sa nu dispunem de timpul si de resursele necesare pentru a le pregati ceva bun de mancare...sau poate pur si simplu vrem sa ne rasfatam cu ceva delicios, fara sa trebuiasca sa gatim si sa mai si spalam o tona de vase dupa aceea. Asadar, nu trebuie sa ne facem griji, deoarece exista FoodPanda, care ne pune la dispozitie toate stilurile culinare la care putem visa.

Cu doar cateva click-uri, putem sa savuram delicii dintre cele mai variate si pentru toate gusturile de la mancare fast-food, pana la mancare vegetariana. Acest serviciu mi se pare extrem de util, deoarece putem comanda mancare de la o multime de furnizori, iar site-ul lor este foarte bine structurat, transformand cautarea meniului ideal intr-o activitate foarte placuta si usoara. De asemenea, au si o aplicatie pentru telefonul mobil care face totul sa fie si mai simplu.

Eu sunt si mai fericita, deoarece FoodPanda livreaza mancare si in Cluj. Cred ca la prima comanda ma voi orienta catre ceva bun si sanatos...sau catre o pizza mare:)) Nu stiu, ma mai gandesc...

Un comentariu:

  1. Foarte interesant!!! Si pt mine ar fi de folos mai ales ca livreaza toate categoriile de mancare.

    RăspundețiȘtergere