6 nov. 2014

Magazinul online MyLash

"Sure, my life isn't prefect...but my lashes are!" Eu m-am convins că genele perfecte chiar există în urmă cu un an şi jumătate, când mi-am completat machiajul pentru banchet cu o pereche minunată de gene false de calitate.



La început am avut ceva emoţii, m-am gândit că mă vor incomoda genele sau că nu se vor mula perfect după forma ochiului. Ei bine, mi-am făcut griji degeaba. Genele mele au rezistat cu succes toată noaptea, şi dacă mai aveam de petrecut tot ar mai fi rezistat până le dădeam eu jos.

MyLash.ro este magazinul ideal pentru iubitoarele de gene false! Indiferent de preferinţe, cu siguranţă veţi găsi ceva pe placul vostru: gene tip bandă (natural, glamorous, wild), gene individuale (cu nod, fără nod), extensii de gene, accesorii (aplicator pentru gene false, aparat de întors genele, pieptene pentru separarea genelor, etc)...cu aşa varietate, chiar şi cele mai reticente vor dori să încerce o pereche minunată de gene de calitate.

Cu toate că îmi doresc nişte gene cât mai lungi şi mai voluminoase, am grijă totuşi ca genele mele false să nu arate fals în adevăratul sens al cuvântului. Ei bine, acesta este motivul pentru care le aleg aproape de fiecare dată pe cele tip bandă, cu o bandă transparentă. Genele din poza de mai jos mi-au atras atenţia în mod deosebit şi doresc să mi le achiziţionez:

Acestea sunt genele false ideale, din punctul meu de vedere: dese, lungi, cu bandă transparentă şi mai lungi în colţul exterior al ochiului pentru o privire cu adevărat seducătoare. Sunt lucrate manual, din păr natural şi sunt frumos aranjate şi arcuite. Dacă încercăm să obţinem aceste efecte spectaculoase cu ajutorul unei mascara, vom realiza fie că am aplicat prea mult produs, fie că genele noastre sunt prea încărcate si încep să se lipească unele de altele. În schimb, cu genele false totul e uşor, trebuie doar puţină îndemânare pentru aplicarea lor şi apoi ne putem bucura de nişte gene de invidiat.

De reţinut!
O pereche bună de gene false poate fi folosită de câteva ori dacă ţinem cont de câteva reguli: nu tragem niciodată tare de gene (atunci când le scoatem din suport sau când le dăm jos de la ochi), după ce le dăm jos îndepărtăm adezivul rămas pe bandă cu ajutorul unei pensete, după care le ştergem cu grijă cu un serveţel demachiant pentru a îndepărta mascara de pe ele.  

Nişte gene lungi şi voluminoase accentuează privirea, intensifică nuanţa ochilor şi ne completează machiajul, scoţându-l în evidenţă. De un lucru însă trebuie să ţinem cont: oricât de calitative ar fi genele, ele nu vor sta la locul lor fără un adeziv de calitate. Eu ii sunt fidelă de mult timp adezivului Duo şi vi-l recomand cu mare drag. Înainte să descopăr acest adeziv, am folosit unul no-name şi era groaznic, l-am şi aruncat imediat.

Cu toate că am ochii destul de sensibili, adezivul acesta a fost foarte bun pentru mine, nu m-am iritat deloc şi nu am simţit niciun disconfort cât am purtat genele. Aşadar, o să îl recumpăr imediat ce mi se termină cel pe care il am acum.



Acum vreau să vă prezint un top 10 al motivelor pentru care vă recomand magazinul online MyLash:
1.Site-ul este frumos structurat şi bine pus la punct, veţi găsi rapid produsele dorite.
2.Livrarea este gratuită pentru plata online (pentru comenzi de peste 50 de lei).
3.Există o secţiune cu oferte speciale unde veţi găsi lichidări de stoc şi pachete promoţionale.
4.Cu toate că denumirea site-ului probabil ne duce cu gândul doar la gene, putem comanda produse din mai multe categorii: gene false, adezivi şi soluţii, make-up, nails şi îngrijire personală.
5.Toate produsele sunt însoţite de poze frumoase şi clare, ca să vedeţi exact ce cumpăraţi.
6.Dacă nu ştiţi să aplicaţi genele false, cei de la MyLash s-au gândit la asta şi au pe site instrucţiunile necesare.
7.Produsele sunt însoţite de o descriere utilă şi detaliată.
8.Există 3 modalităţi de plată: prin ramburs, transfer bancar, sau online cu cardul.
9.Comenzile se pot plasa telefonic, online sau prin e-mail, rămâne doar să alegeţi varianta care vă place cel mai mult.
10.În cazul în care vă răzgândiţi, produsele pot fi returnate în termen de 10 zile.

Eu personal am fost cucerită de acest magazin online şi îmi doresc să comand o pereche de gene false mai naturale (potrivite pentru un machiaj de zi), o pereche de gene glamorous şi măcar un set de gene false individuale (nu am avut până acum şi cred că a sosit momentul să le încerc şi să mă obişnuiesc cu aplicarea lor.)

Şi acum, ca o recomandare de final de articol, ţinând cont de faptul că urmează Black Friday: "Pregăteşte-te de cumpărături de pe MyLash cu ocazia Black Friday!". Pentru asta, abonaţi-vă la newsletter-ul lor şi veţi avea acces la cele mai bune gene false şi nu numai!

Spor la cumpărături!

2 comentarii:

  1. Am si eu cateva gene false , insa nu prea le folosesc... de fapt mai mult la ocazii si asta din comoditate :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu doar la ocazii le folosesc, nu as avea rabdare sa le aplic zi de zi si nici nu ar fi ok sa fac asta...:*

      Ștergere