3 nov. 2014

Favoritele Lunii Octombrie (2014)

Am revenit cu o noua postare, de data aceasta cu favoritele lunii octombrie...e genul acela de postare care ma face sa imi dau seama ca a mai zburat inca o luna si ca timpul trece parca mult, mult prea repede...

In luna octombrie nu am folosit foarte multe produse noi, deoarece am continuat in mare parte sa le folosesc pe cele din postarea cu favoritele lunii septembrie (aici)...totusi, noutatile sunt:


Ce mi se pare cel mai deosebit la acest gel de curatare este mirosul...dimineata, cand ma spal pe fata cu el, chiar am senzatia ca ma aflu intr-o zona curata de munte, cu aer proaspat :)) Poate suna ciudat, dar daca l-ati incercat, probabil imi veti da dreptate. In rest, pot sa zic ca il recomand doar pentru tenul gras deoarece are tendinta de a usca pielea. Eu imediat dupa ce il folosesc, aplic crema pt fata si totul e ok. 


Cu ceva timp in urma, am avut exfoliantul cu capsuni din aceeasi gama si stiam cat de mult mi-a placut, motiv pentru care de data aceasta mi-am comandat unul fix cu ciocolata. Sincer, fetelor...imi vine sa il mananc!!! Si e calitativ si ca exfoliant, este cremos si exfoliaza foarte bine, il ador! 


Nu este prima data ca folosesc aceasta pudra, cred ca ati mai auzit si voi cat e de buna pentru ca multa lume o foloseste. Si chiar e foarte buna, as recumpara-o de nenumarate ori. O gasiti la doar 16 lei aici.


Am primit acest parfum cadou de la Life Care o data cand am plasat o comanda. Atunci nu l-am folosit foarte mult, dar acum mi-am dat seama cat de mult imi place si il folosesc aproape zilnic. E dulce si persistent, exact pe gusul meu.


Am inceput sa ma uit la "The Mentalist" si tot ce pot sa spun e wooow!!! Sunt doar la jumatatea sezonului 2, dar ma declar complet cucerita! Deja l-am recomandat cam la toata lumea cu care am discutat :))

Care au fost favoritele voastre in luna octombrie?
Va pup dulce!

8 comentarii:

  1. Si mie imi place The Mentalist :). Din ce ai folosit tu doar pudra Stay matte am incercat-o si pot zice ca isi merita laudele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place si tie The Mentalist!!! Da, e fff buna! Pupici :*

      Ștergere
  2. ce bine arata toate
    http://www.idareyoutobefashion.com/2014/11/rainy-boots/

    RăspundețiȘtergere
  3. am avut si eu gelul ala de curatare, pentru mine a fost groaznic, ma ardeau ochii de la el

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am avut probleme de acest gen, dar evit zona ochilor atunci cand il folosesc...pt demachierea ochilor folosesc laptele demachiant de la Cien, de care sunt foarte multumita. Pupici :*

      Ștergere