18 apr. 2014

Cadou de la Iepuras pe OrganicBaby.ro

Plaseaza o comanda pe OrganicBaby, de minim 50 de lei, pana in data de 21.04, si vei primi gratuit deodorantul Piatra de Alaun. (click pe link pentru detalii)Descriere produs:

"Piatra de alaun este o sare, care se gaseste sub forma de cristal translucid, alb şi inodor.

Piatra de alaun 100% naturala provine din minele de alaun din Siria sau din zacamintele de suprafata.

COMPOZITIE: potassium alum, apaPiatra de alaun 100% naturala este un deodorant antibacterian ce se aplica pe pielea umeda, sau se umezeste piatra, aceasta formand o pelicula fină, sarata, usor alcalina, prevenind dezvoltarea bacteriilor responsabile de mirosurile neplacute.

Piatra de alaun 100% naturala depune pe piele microparticule atunci cand este umezita, caci este solubila in apa. De aceea trebuie să fie folosita pe pielea umeda, dupa dus sau ras, sau se poate inmuia in apa si aplica pe pielea uscata. Nu exista nicio restrictie cat priveste zonele care pot fi tratate extern: fata, axile, maini, picioare – atata vreme cat nu o inghititi si clatiti cu apa.


Avantajele pietrei de alaun


Piatra de alaun 100% naturala este hipoalergica. Fara miros si cu un risc alergic scazut, poate fi folosita atat de persoanele alergice, cat si de femeile insarcinate care nu pot suporta anumite mirosuri in timpul sarcinii.
Daca va lipseste parfumul, puteti sa umeziţi Piatra de alaun 100% naturala cu cateva picaturi de ulei esential sau o apa florala, in locul apei.
Piatra de alaun 100% naturala de 120 gr are o durată de utilizare indelungata, de minim 12 luni, ceea ce reprezinta un avantaj." (Sursa)

Spor la cumparaturi!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu