25 feb. 2014

Empties (1)

Dupa cum vedeti, m-am gandit sa introduc un nou tip de postare, in care sa va prezint produsele pe care le-am terminat si sa va spun in cateva cuvinte parerea mea despre ele.

Probabil nu voi face aceasta postare in fiecare luna, deoarece sunt luni in care termin foarte putine produse, si nu as avea ce sa va prezint. Pe langa produsele din postarea de azi, am mai terminat si altele intre timp, dar s-a intampla de multe ori sa uit ca vreau sa fac postarea aceasta, si le-am aruncat. Asadar, acestea sunt recipientele goale ale produselor, care s-au adunat in cutie in ultima perioada:


~Sapun lichid Cien~
In ultima perioada, am incercat destul de multe produse Cien, si niciunul nu m-a dezamagit. Mi-a placut acest sapun lichid, miroase placut si nu usuca pielea.

~Lapte demachiant Cien~
 Ma declar multumita si de acest produs (recent l-am recumparat), curata eficient machiajul, are o textura destul de lejera si nu irita ochii.

~Lotiune tonica Bioten (ten normal/mixt)~
 Nu irita tenul, miroase foarte frumos, si ajuta la indepartarea ultimelor urme de machiaj.

~Crema hidratanta de zi Bioten (ten normal/mixt)~
 Este o crema buna, nimic deosebit...hidrateaza fara sa ingrase tenul, se absoarbe rapid in piele...e ok.

~Pudra pulbere matifianta Esseence~
Nici nu pot sa va spun cat de mult mi-a placut aceasta pudra! Nu mi-ar ajunge 2-3 randuri (tocmai de aceea urmeaza un review in curand).

~Fond de ten Match Perfection Rimmel~
Cu toate ca in general imi plac produsele de la Rimmel, acest fond de ten in mare parte m-a dezamagit...nu acopera, nu imi place cum arata dupa ce este aplicat, nu rezista, imi ingrasa tenul...pentru mine nu este potrivit si cu siguranta nu il voi recumpara.

~Sampon Elseve total repair extreme~
 Desi acum ceva timp, dupa ce am fost destul de dezamagita de un sampon Elseve, am zis ca nu imi mai cumpar sampoane de la ei, i-am dat acestuia o sansa. E ok din toate punctele de vedere (nu am observat sa se ingrase parul mai tare, miroase foarte frumos, face multa spuma etc), dar dupa ce incep sa il clatesc, imi incurca atat de tare parul incat abia il mai pot pieptana. Concluzia: pentru mine nu e potrivit.

~Balsam pentru buze Avon~
 Sincer nu m-am asteptat sa imi placa atat de mult, avand in vedere pretul sau extrem de mic (in jur de 6 lei, nu mai stiu exact)...dar e foarte bun, hidrateaza si inmoaie buzele.

~Sampon Gliss~
 Cu siguranta ati vazut si in alte postari ca imi plac mult produsele Gliss. Mi-a placut si acest sampon, am fost multumita de el din toate punctele de vedere.

~Gel de dus Avon Senses (winter cocoon)~
Mi-a placut foarte mult acest gel de dus, miroase senzational....plus ca este crema, prin urmare si hidrateaza pielea.

Voi ce produse ati mai terminat in ultima perioada? Se regaseste vreunul in cele prezentate de mine?
Va pup dulce!

11 comentarii:

  1. Si eu obisnuiam sa folosesc demachiantul de la Bioten,eram tare multumita:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am avut demachiantul de la Bioten de 2 sau de 3 ori si am fost foarte multumita, cu siguranta o sa il recumpar cand mi se face dor de el :)) :*

      Ștergere
  2. Gliss folosesc si eu! ii merge bine parului meu cu el!

    RăspundețiȘtergere
  3. am avut doar laptele demachiant si gelul senses :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu folosesc balsamul de buze de la Avon si imi place <3.
    Sunt curioasa cum este pudra de la Essence in comparatie cu mult laudata Rimmel London Stay Matte. O am pe aceasta si rezista cateva ore, dar pana la urma tot nu scap de acel luciu al pielii... Abia astept review-ul :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte bun balsamul pt buze :* Pudra de la Essence mi se pare mai buna decat cea de la Rimmel (dar si aceea e foarte ok), imi tine luciul sub control cateva ore bune. Urmeaza si review-ul cat de curand :*

      Ștergere
  5. Mi-ai starnit interesul pentru pudra de la Essence si crema de la Bioten:). Nici eu n-o sa mai cumpar fdt. de la Rimmel, mi-au ajuns 2 sticlute:D. Mai am putin din el si de-abia astept sa-l termin sa am motiv sa fac shopping din nou:)).
    Cred ca am folosit mai demult sampoanele Gliss dar nu mai stiu daca mi-au placut, ar trebui sa le refolosesc:).
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pudra de la Esseence merita incercata, mai ales daca ai tenul gras, cu siguranta o sa iti placa :* Eu am ajuns la concluzia ca fondurile de ten de la Rimmel nu mi se prea potrivesc, am incercat cateva, dar...nu sunt pentru mine :)) pupici :*

      Ștergere