21 iul. 2013

Review: Autobronzant Gerocossen

Buna, frumoaselor!
Nu stiu cum sunteti voi, dar eu personal ador bronzul. De cateva luni incoace, folosesc tot timpul autobronzant, inainte foloseam doar cand mi se facea dor sa fiu putin "bronzata", dar mai nou, nu imi mai place cum imi sta fara pic de culoare.

Luna trecuta am vazut in supermarket acest autobronzant de la Gerocossen si l-am cumparat, desi era varianta pentru piele deschisa (l-as fi preferat pe cel pt piele normala). Acum vreau sa va spun ce anume mi-a placut si ce nu mi-a placut la el, deoarece, dupa atatea produse de acest gen incercate, stiu ce anume caut la un autobronzant:

Pro:
+ Mirosul specific de autobronzant este foarte discret
+ Este hidratant
+ Cand este aplicat pe piele, miroase placut (eu zic ca are un miros discret de lamaie)
+ Nu confera o culoare artificiala
+ Nu pateaza hainele
+ Este accesibil ca pret (~20 lei)

Contra:
- Coloreaza prea putin pielea, daca va doriti un "bronz" mai intens, cautati altceva
- Trebuie masata pielea destul de mult ca sa se absoarba
- Se duce cam greu in momentul in care va doriti sa va exfoliati si sa scapati de el

In concluzie, mie cel mai mult mi-a placut faptul ca nu pateaza hainele, deoarece cel de la Gerovital, le pateaza in ultimul hal (si cum mie imi plac enorm hainele albe, va imaginati...). Totusi, nu cred ca o sa il recumpar deoarece imi doresc un produs care sa coloreze mai puternic. Daca e, voi incerca varianta pentru piele normala, in speranta ca voi obtine o colorare mai puternica.

P.S: Daca stiti un autobronzant bun, va rog sa mi-l recomandati si mie.

Voi l-ati incercat? Daca da, v-a placut?
Va pup dulce!

4 comentarii:

  1. Din pacate,eu sunt foarte reticenta in privinta autobronzantelor,fiindca pe oricare le-as fi incercat,ramaneam cu pete:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Petele pot fi evitate daca inainte de prima aplicare iti exfoliezi si hidratezi pielea. Eu am grija sa il intind repede si sa masez pana simt ca produsul s-a absorbit complet in piele, dupa care astept 10 minute inainte sa ma imbrac.

      Chiar daca e destul de dificil de lucrat cu autobronzantele, exersand aplicarea lor te vei obisnui, trebuie doar sa gasesti produsul potrivit si sa ti cont de niste chestii :* Daca mai ai intrebari, iti raspund cu mare drag.

      Ștergere
  2. Si eu folosesc autobronzantul acesta si-mi place. Acum cativa ani il foloseam pe cel de la Dove, insa nu se mai gaseste in minunata noastra tara. Si mie mi se pare ca Gerocosen miroase a lamaie :D Eu l-am cumparat din Auchan cu 12 lei, un produs bun la pret super.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi pare rau ca nu se mai gaseste cel de la Dove, mi-ar fi placut sa il incerc...pupici :*

      Ștergere