1 mai 2012

Versatile Blogger Award

Hey girls!

Tocmai am primit un tag de la Pandrea Florina, careia vreau sa ii multumesc din suflet ca s-a gandit din nou la mine>:D<:* Asa ca eu trebuie sa va spun 7 lucruri despre mine si sa dau tag'ul mai departe si altor fete. Sa incepem:D

1.Sunt pasionata de tot ce inseamna handmade si in urma cu vreo luna si jumatate am inceput si eu sa creez bijuterii. Chiar daca sunt la inceput, simt ca nu mi-am descoperit doar un simplu hobby, ci simt ca am inceput sa fac ceva ce ma pasioneaza enorm de mult. Nu m-as fi gandit vreodata la asta, dar as sta zi si noapte sa creez bijuterii, mereu imi vine cate o idee numai buna de pus in practica.


2.Nu ies din casa nearanjata. Chiar daca merg pana la alimentara, ma uit in oglinda sa ma asigur ca imi sta ok parul si ma dau cu ruj:)


3.Iubesc cartile. Imi place foarte mult sa citesc si imi cumpar carti cat de des imi permit, sau le imprumut de la biblioteca:)


4.As putea sa mananc vreo tona de ciocolata o data si tot nu m-as satura:)) Ciocolata este mica mea placere vinovata.


5.Ador cumparaturile, oricat de multe lucruri as avea parca niciodata nu sunt suficiente.


6.Am facut dans sportiv aproximativ 3 ani.


7.Cred cu tarie ca atragem ceea ce gandim, ca suntem rezultatul propriilor noastre ganduri si actiuni.


Dau tag'ul mai departe tuturor fetelor care doresc sa il faca. Daca aveti blog, nu m-as supara sa imi lasati si mie linkul ca sa ne cunoastem mai bine, sau puteti sa raspundeti la tag in comentariu. Va pup dulce!

4 comentarii:

  1. Ma bucur ca ai facut acest tag,as vrea sa postezi poze cu lucrusoarele tale handmade,m-as bucura mult!As putea sa ma uit la foarte multe lucruri handmade si sa nu ma satur de atatea idei frumoase si creative!!Te pup :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand iti multumesc eu pentru tag, l-am facut cu mare drag>:D<! Urmeaza si poze cu bijuteriile handmade, am mai creat cate ceva zilele acestea si urmeaza sa va arat si voua. Pupici:*

      Ștergere
  2. i just found your blog! lets follow each other pretty :))

    http://preciouslovestyle.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. produse naturiste,produse pentru ingrijirea personala precum si pentru ingrijirea
    Also see my webpage - Margo cosmetics

    RăspundețiȘtergere