30 apr. 2012

Cateva cumparaturi (1)

Hey girls!
Astazi mi-a sosit pachetul de la Lady's, mi-am comandat doua rujuri, o crema pt fata si un sapun cu glicerina.(pe care am uitat sa il pozez:">) Desi nu am avut prea mult timp sa le incerc sunt convinsa ca o sa imi placa, in special sapunul care m-a impresionat intr-un mod cat se poate de placut: miroase superb, face spuma si cel mai important-hidrateaza!


 *Ruj de buze Dynamic-Carnation pink


*Ruj Clasic-Cerise

Swatches:

*Kalea crema de fata cu jojoba

Sursa: www.ladys.ro
*Sapun hidratant cu glicerina (capsuni)

Saptamana aceasta m-am mai rasfatat si cu doua produse de la Elmiplant, care imi plac la nebunie:X Este a 3-a oara ca imi cumpar acest demachiant si tot nu ma satur de el...iar gelul de dus miroase incredibil de bine si lasa pielea fina si hidratata.

Si acum....bunatati pentru handmade!!!
Abia astept sa le folosesc!!!


Voi ce v-ati mai cumparat in ultima vreme?

                                                                               O zi frumoasa!

4 comentarii:

  1. Super,sa le folosesti cu placere.Foarte frumoase rujurile de la Lady's si abia astept sa vad ce realizezi din ''bunatatile'' pt. handmade,te pup!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Am facut destul de multe bijuterii in ultima vreme, stai prin preajma pt ca zilele urmatoare vin si pozele:*

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Eu sunt foarte pretentioasa cand vine vorba de sapunuri pt ca rar gasesc unul care sa nu imi usuce pielea...dar iti spun cat se poate de sincer ca acesta m-a impresionat intr-un mod foarte placut din toate punctele de vedere: miros, hidratare, culoare...da, merita!

      Ștergere