31 oct. 2014

10 produse ideale pentru sezonul rece

Ideea de a scrie aceasta postare mi-a venit aseara cand ma intorceam de la facultate si afara era un frig de toata frumusetea...imediat m-am gandit ca in sezonul rece trebuie sa avem mai multa grija in ceea ce priveste hidratarea tenului si, bineinteles, trebuie sa ne verificam daca produsele pe care le folosim momentan sunt suficient de puternice in lupta cu frigul.

Asadar, astazi va voi prezenta cateva produse pe care eu le folosesc constant cand simt ca se raceste afara...sunt niste produse bune, care nu m-au dezamagit niciodata, si de a caror eficienta m-am convins in timp. Exceptie face doar primul produs din lista, pe care inca nu l-am folosit, dar zilele urmatoare voi da fuguta pana la DM sa mi-l cumpar:



1.Maybelline Baby Lips balsam de buze (il gasiti aici)
Spre marea mea rusine, inca nu am incercat acest produs (care a facut furori din cate vad peste tot pe internet), dar in zilele urmatoare va fi al meu!!! :)) Oricum, ideea e ca buzele trebuie hidratate cat mai bine cand e frig afara, daca nu vrem sa ne trezim cu ele uscate si crapate. 

2. L'Oreal Sublime Soft lapte demachiant ten normal/mixt (il gasiti aici)
Imi place foarte mult acest demachiant de la L'Oreal, l-am cumparat de mai multe ori si apreciez faptul ca este fin, curata foarte bine machiajul si este bland cu tenul.

3.Bioten lotiune tonica ten normal/mixt (o gasiti aici)
In sezonul rece trebuie, cu siguranta, sa alegem o lotiune tonica blanda, care sa nu irite sau usuce tenul. Ei bine, aceasta lotiune de la Bioten are toate calitatile necesare. Am cumparat-o de multe ori, si cu siguranta o voi recumpara in continuare.



4. Nivea crema pentru uz general (o gasiti aici)
Poate va intrebati cum de va recomand tocmai o crema asa de banala...ei bine, eu o folosesc de fiecare daca cand imi simt pielea uscata (buze, fata, calcaie, etc) si mereu da rezultate. Plus ca este minunata cand plecam undeva, daca nu vrem sa ne luam tot arsenalul de creme la noi (pt corp, maini, buze), o luam doar pe aceasta si am rezolvat problema.

5.Avon Skin So Soft lotiune de corp cu ulei de argan (o gasiti aici)
Si pielea de pe corp trebuie hidratata in sezonul rece, iar Skin So Soft este una dintre gamele mele preferate de la Avon. Cremele lor de corp sunt tare bune si hidratante.

6.Nivea Diamond Touch creme oil gel de dus (il gasiti aici)
Imi place sa folosesc geluri de dus cat mai hidratante, ca sa nu ma simt vinovata daca cumva nu am chef sa folosesc in ziua respectiva crema de corp :))



7.Avon ulei de corp cu particule stralucitoare (il gasiti aici)
Si acest produs din gama Skin So Soft de la Avon imi place, este hidratant si usor de aplicat datorita pulverizatorului...si pe langa hidratare, confera si stralucire pielii.

 8.Farmec crema de maini cu glicerina (o gasiti aici)
Oricate creme as incerca pe parcursul anului, cand vine frigul, tot la crema cu glicerina de la Farmec ma intorc...

9.Avon Advance Techniques tratament pentru par cu ulei de argan (il gasiti aici)
Nici parul nu trebuie neglijat cand e frig afara. Mie personal imi place mult acest tratament cu ulei de argan, hidrateaza varfurile si miroase foarte placut.


10.Ulei de migdale dulci (il gasiti aici)
Am lasat la urma acest produs, deoarece este preferatul meu in materie de hidratare. "Uleiul de migdale este un ulei fin, hranitor, bun emoilent pentru orice tip de piele in special pentru cea uscata, sensibila sau fragila, ideal pentru masaj corporal sau facial. Poseda proprietati regenerante si calmante.  

Uleiul de migdale este astazi unul din cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru toate tipurile de piele. Pentru ca se absoarbe rapid in piele reprezinta o buna baza pentru masaj si este purtator de ingrediente active ale uleiurilor esentiale şi diversele ingrediente cosmetice." (sursa)


Voi ce produse folositi in sezonul rece?
Va pup dulce!

30 oct. 2014

NOTD: Scary Pumpkin

Am revenit cu inca o manichiura perfecta pentru Halloween...pe langa ca este in ton cu sarbatoarea, este si usor de realizat. Aveti nevoie doar de 3 oje (portocalie, galbena si neagra) si de o pensula pentru nail art cu care sa trasati liniile:












Imi place tare mult sa realizez modele de Halloween, ma gandesc ca o sa mai continui cu genul asta de manichiuri chiar si dupa ce trece Halloween-ul...
Va pup dulce!

27 oct. 2014

Top 10: Pulovere

Cand am simtit cat a fost de frig in ultimele zile, am inceput sa imi scot mai la suprafata hainele groase din dulap si, totodata, am inceput sa ma uit prin magazinele online dupa haine care se potrivesc cu toamna aceasta atat de friguroasa (sper totusi ca o sa mai avem parte si de zile mai calduroase). 

Primul lucru la care m-am gandit au fost puloverele. Sunt calduroase, frumoase, confortabile, tot ce vrem! Evident, am gasit 10 modele deosebite, pe care vreau sa vi le arat si voua:


Pulover Broadway vernil
(aici

Pulover roz
(aici

Pulover gri 
(aici)

Pulover Desigual negru
(aici)

Pulover cu paiete si maneca fluture 
(aici)

Pulover gri 
(aici)

Pulover Review violet inchis 
(aici)

Pulover Broadway 
(aici)

Pulover Medicine animal print
(aici)

Pulover Medicine
(aici)

Spor la cumparaturi!
Va pup dulce!

26 oct. 2014

NOTD: Cute Spider Web

Asa cum am promis, am revenit cu o noua manichiura de Halloween. Cu toate ca imi este frica de paianjeni si numai "cute" nu mi se par, m-am gandit ca daca in aceasta manichiura voi introduce o oja roz, voi face totul sa para mai dragut decat este in realitate :))

















Sper ca v-a placut manichiura realizata de mine, iar daca aveti si voi manichiuri de Halloween, as fi foarte fericita sa mi le aratati si mie!!! Va pup dulce!

17 oct. 2014

NOTD: Eyes In The Dark

Ador Halloween-ul!!! Tocmai de aceea, inca de la inceputul lunii octombrie, incep sa urmaresc tutoriale cu machiaje speciale pe Youtube si arunc cate o privire peste tot felul de poze cu unghiute frumos realizate pentru aceasta sarbatoare.  

Cu toate ca mi-am propus sa fac postari legate de Halloween chiar de pe la inceputul lunii, se vede ca abia acum reusesc sa va prezint prima postare de acest gen...dar o sa incerc sa recuperez cat pot pana la sfarsitul lunii!!! Asadar, astazi am realizat o manichiura simpatica, ideala pentru Halloween...si ce imi place mie la aceasta manichiura e faptul ca se realizeaza foarte usor, fara sa fie nevoie de prea multe oje sau de instrumente speciale (daca nu aveti instrument pentru realizat puncte, puteti linistite sa folositi coada de la o pensula de machiaj, o agrafa bobby pin, un betisor pentru cuticule...ce va place voua!)









Anul trecut am realizat o singura manichiura pentru Halloween, pe care puteti sa o vedeti aici
Va pup dulce!

13 oct. 2014

Super-pantofi

"Life is short. Buy the shoes!"...cam asa suna un citat pe care l-am zarit zilele trecute undeva pe internet...si chiar bine zice! :)) 

Cand vine vorba de incaltaminte, chiar daca am tot ce imi trebuie, mereu am impresia ca imi lipseste ceva...si sper ca nu sunt eu singura cu astfel de probleme :)) Si sa fim sincere...cine rezista si se abtine de la cumparaturi cand vede o pereche minunata de pantofi, care parca striga catre noi "Cumpara-ma!!!"? Daca mai sunt si la reduceri, e si mai greu sa ne abtinem.

Site-ul superpantofi.ro nu degeaba se numeste asa...imediat cum am intrat pe site chiar am gasit o gramada de super-pantofi din toate categoriile: pantofi, balerini, sandale, cizme, ghete, botine sau pantofi sport. Bineinteles, m-am oprit la ceea ce ne atrage privirile cel mai rapid cand intram intr-un magazin de incaltaminte, si anume, pantofii cu toc. Am ales 10 modele frumoase, pe care vreau sa vi le arat si voua:

Pantofi gri Mona
Pret: 64 lei (aici)

Pantofi khaki Black Stones
Pret: 60 lei (aici)

Pantofi animal print
Pret: 46 lei (aici)

Pantofi cream
Pret: 93 lei (aici)

Pantofi rosii
Pret: 99 lei (aici)

Pantofi roz elegante lace
Pret: 94 lei (aici)

Pantofi fuchsia wawe
Pret: 99 lei (aici)

Pantofi negri din piele naturala, cu toc rosu
Pret: 254 lei (aici)

Pantofi rosii Alma
Pret: 94 lei (aici)

Pantofi nude
Pret: 68 lei (aici)

Si pe langa toate astea...



Care pantofi va plac cel mai mult dintre cei prezentati de mine?
Spor la cumparaturi!!!