25 nov. 2011

Review: Crema pentru maini cu Glicerina (Farmec)

        Hey girls!
        Inca dinainte sa imi fac blogul am stiut cu siguranta ca voi dedica una dintre primele postari cremei mele preferate pentru maini. Cum se observa din titlu, aceasta este Crema pentru maini cu Glicerina de la Farmec- o adevarata minune accesibila pentru toate buzunarele.

        Cu vreo 3 ani in urma aveam maaaari probleme cand incepea sa fie frig afara: mainile mele se uscau foarte tare, iar intre degete mi se exfolia pielea, se inrosea si ma ustura de numa. Eram disperata, nu mai stiam ce sa fac, incercasem tot felul de creme pentru maini si mai scumpe si mai ieftine, purtam manusi, foloseam doar sapun hidratant, si cu toate acestea mainile mele erau foarte uscate.

        Cremele pe care le foloseam erau foarte ok, dar asta pana cand incepea sa fie frig afara si eficienta lor era 0 pentru mine. Intr-o zi totusi am vazut aceasta crema si am zis sa o incerc desi nu ma gandeam ca un produs atat de ieftin poate face minuni. Mi-am schimbat radical parerea dupa ce am inceput sa o folosesc si de atunci i-am ramas fidela, nici nu am mai vrut sa incerc altceva!:)
        Acum sa vedem putin descrierea de pe eticheta, urmata de parerea mea dupa atata timp de folosire (si e mult timp de atunci credeti-ma)

        Crema pentru maini cu glicerina (Farmec)

         Descrierea oficiala:

      Actiune:
         "Crema pentru maini cu glicerina a fost special creata pentru ingrijirea delicata a mainilor, indeosebi a celor cu pielea deshidratata si aspra. Formularea cu Glicerina confera pielii un grad ridicat de emoliere si hidratare."
         Rezultat:
         "Maini frumoase, hidratate, catifelate, delicate si placute la atingere."
         Utilizare:
         "Se aplica zilnic, in strat subtire, pe pielea curata si se maseaza usor pana la absorbtia completa."
         Ingriedente/Ingredients:
         "Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Cetearly Alcohol, Triethanolamine, Sodium Benzoate, Methlparaben, Propylparaben, EDTA, BHA, Parfum."


        Parerea mea:
        *Este cea mai buna crema pentru maini din cate am incercat pana acum
        *Este foarte emolienta, mainile raman catifelate timp indelungat dupa folosire
        *Este foarte hidratanta, oricat ar fi de uscate mainile se observa imbunatatiri inca dupa prima folosire
        *Tubul tine destul de mult, datorita faptului ca este o crema groasa ajunge o cantitate mica o data
        *Miroase foarte frumos
        *Este suficient sa fie folosita dimineata si seara (si bineinteles de fiecare data cand iesiti din casa)
        *Nu intra foarte usor in piele, e nevoie de putin masaj, dar nu prea am auzit de crema subtire care sa hidrateze atat de bine:)
         *E chiar foarte ieftina, poate concura linistita cu creme muuuult mai scumpe (si poate nu la fel de eficiente)


        Cam acesta a fost review-ul meu despre crema de maini de la Farmec. Sper ca v-a fost de folos, in special daca aveti probleme cu mainile in perioada aceasta stiu cat e de important sa gasiti un produs care sa va ajute. 

        Pentru intrebari, sugestii si tot ce vreti voi: beautiful_and_special@yahoo.com.
       
 
                                                                                      O zi frumoasa!

3 comentarii:

  1. Astazi mi-am achizionat si eu aceasta crema de maini, desi am fost foarte reticenta in ceea ce priveste mirosul de glicerina (il urasc!). Am avut o supriza placuta, deoarece mirosul este foarte discret si placut, crema este groasa, dar se absoarbe foarte repede, iar efectul este unul pe masura! Nota 10 pentru Farmec, again! O voi recumpara cu siguranta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, miroase foarte placut!!! Si eu o voi recumpara probabil la toamna, pe timpul verii folosesc creme mai subtiri :* pupici

      Ștergere
  2. Multumim pentru review! Despre acest produs am scris si eu pe blogul meu: http://adrianaflorinastancu.com/2015/03/reviews-de-produse-cosmeticeingrijire-corporala/

    RăspundețiȘtergere